ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Laptopverhoger

Een laptopverhoger vormt in combinatie met een minitoetsenbord en Ergonomische Muis  de basis voor uw ergonomisch ingerichte (mobiele) werkplek. Een Laptopstandaard  is een in hoogte verstelbare standaard, waarop u de laptop op ooghoogte kunt plaatsen. Uit onderzoek blijkt dat de werkhouding door gebruik van laptop verhoging significant verbetert, doordat de nek minder gebogen wordt en de onderarmen zich in een neutrale positie bevinden. Een beeldscherm op de juiste hoogte voorkomt klachten aan de rug, nek en ogen. Dit komt de productiviteit ook ten goede.

Werk op een ergonomische verantwoorde manier achter uw laptop en bekijk onze diverse hoogwaardige laptopstandaards tegen zeer goede prijzen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 1. Easy Laptophouder Acryl
  Excl. BTW € 49,00 Incl. BTW € 59,29

  De Easy Laptophouder Acryl heeft een mooi design en is eenvoudig te gebruiken. Door het geharde acryl is de Easy Laptophouder Acryl krasbestendig en slijtvast. Zeer stabiel en dus ideaal voor de vaste werkplek. Geschikt voor laptops t/m 17 inch. Meer Informatie
 2. Crystal Laptopstandaard
  Excl. BTW € 45,00 Incl. BTW € 54,45

  De Crystal Laptopstandaard is een in hoogte verstelbare laptopstandaard van hoogwaardig, helder acryl. Door gebruik te maken van een Crystal Laptopstandaard plaatst u het beeldscherm van uw laptop op ooghoogte. Op deze wijze wordt belasting aan de rug, nek en ogen voorkomen/verminderd en kunt u veel comfortabeler werken. 

  Meer Informatie
 3. Ergo T340 Port Replicator
  Excl. BTW € 21,00 Incl. BTW € 25,41

  Combineer het gemak van een docking station met een ergonomische verantwoorde werkhouding door het gebruik van de Ergo T340 Laptophouder en de Port Replicator Module. Universeel platform voor alle bekende merken en typen mini docking stations (enkele uitzonderingen - vraag ons om advies). Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Waarom een laptopverhoger?

Volgens de Arbowet in Nederland mag een werknemer slechts 2 uur per dag werken op een laptop zonder externe hulpmiddelen zoals een laptopverhoger. Als werknemers langer met een laptop willen werken mag het toetsenbord en beeldscherm niet uit één geheel bestaan. Door gebruik te maken van verhoging voor uw laptop, een extern ergonomisch (mini)toetsenbord en een ergonomische muis kunt u toch ergonomisch verantwoord werken.

Laptop verhoging bevordert de productiviteit

De naam zegt het in feite al: laptopverhoger. Door gebruik te maken van een laptopverhoger wordt het beeldscherm van de laptop omhoog geplaatst. Het scherm komt hiermee op ooghoogte (verhoging laptop) en op deze wijze wordt belasting aan de rug, nek en ogen voorkomen/verminderd. U zult merken dat u veel comfortabeler kunt werken. Een laptop in combinatie met eenlaptopverhoger , Ergonomische Muis  en Mini Toetsenbord  levert ruim 20% verbetering in comfort en 30% minder nekbelasting op. Onderzoek toont dat de productiviteit 15% hoger wordt.

Easy Ergonomisch: deskundig advies en excellente service

Een goed ergonomisch ingerichte computerwerkplek voor iedere computergebruiker, dat is waar Easy Ergonomics naar streeft. Uit onderzoek en ervaring blijkt dat men op een ergonomisch ingerichte computerwerkplek, met onder andere een laptop verhoger, veel gezonder, prettiger en efficiënter werkt. Het ziekteverzuim zal teruglopen en de arbeidsproductiviteit stijgt.

Excellente service staat centraal bij Easy Ergonomics: wij geven deskundig advies, snel antwoord op uw vragen en daarnaast bieden wij de mogelijkheid om geselecteerde producten 21 dagen vrijblijvend te testen!

Bent u op zoek naar een ergonomisch hulpmiddel voor uw computerwerkplek? Bekijk dan ons assortiment. Van Ergonomische Bureaustoel tot muismat, van ergonomische muis tot zit-sta tafel; Easy Ergonomics heeft alles in huis.