ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

LX Wall Mount Monitor Arm Zilver

Artikelnummer
MA003
Met de LX Wall Mount Monitor Arm met Constant Force™ hoogteverstelling- en kanteltechnologie kan de positie van de monitor met één soepele beweging in de voor u juiste positie worden geplaatst. De LX Wall Mount dient aan de muur bevestigd te worden.
Lees meer...
Verwachte levertijd: 5 tot 7 werkdagen
Excl. BTW € 149,00 Incl. BTW € 180,29
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Geschikt voor 1 monitor t/m 9 kg
  • Geschikt voor muurbevestiging
  • Flexibel door ingebouwde gasveer
OMSCHRIJVING

Details

Het is belangrijk dat u uw beeldscherm op de juiste hoogte en diepte kan instellen. De juiste hoogte instelling bevordert een ergonomische werkhouding en voorkomt nek- en rugklachten.

De juiste diepte instelling van de monitor arm voorkomt tevens oogklachten. Als uw scherm te ver van u af staat of te dichtbij staat, moeten uw ogen zich overmatig inspannen om te focussen. Dit kan leiden tot o.a. hoofdpijn.

Met de LX Wall Mount Monitor Arm met Constant Force™ hoogteverstelling- en kanteltechnologie kan de positie van de monitor met één soepele beweging in de voor u juiste positie worden geplaatst.

De aantrekkelijke vormgeving van de LX Wall Mount Monitor Arm verfraait uw bureau en maakt van uw kantoor een prettigere werkomgeving.

SPECIFICATIES

Specificaties

Aantal monitoren 1 monitor
Diepte instelling 10 - 65 cm
Flexplek (gasveer) Ja
Kantelen 75º
Max. gewicht monitor 9,1 kg
Max. hoogte 33 cm
Max. monitorgrootte 27 inch
Min. monitor gewicht 3,2 kg
Montage Muurbevestiging
Roteren 360º
VESA afmeting 75 x 75 mm, 100 x 100 mm
Kleur Zilver
Zwenken 180º
ADVIESPAGINA
PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS