ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Mini keyboard

Een mini keyboard is een klein, compact toetsenbord en een onmisbaar hulpmiddel op de ergonomische werkplek. Een regulier toetsenbord gaat het werken met de muis binnen de schouderlijn tegen. Dit leidt bij intensief gebruik tot RSI klachten in met name de schouders en nek. Het gebruik van eenminikeyboard kan deze lichamelijke klachten voorkomen.

Om ergonomisch verantwoord te kunnen werken is een goede positie van de muis een vereiste. De juiste positie van de ergonomische muis is vlakbij het lichaam, waarbij de hand in één rechte lijn wordt gehouden met de elleboog en schouder. Het gebruik van een compact Mini Toetsenbord vermindert de reikafstand naar de muis, waardoor de spierspanning in de nek/schouder verlaagt en uw klachten zullen afnemen / worden voorkomen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Eenvoudig en snel: mini keyboard usb

Wanneer u veel onderweg bent is het handig om een extern mini keyboard met usb te hebben die u gemakkelijk mee kunt nemen. Een mini usb keyboard is compact en licht en daardoor eenvoudig mee te nemen. De meeste mini keyboards hebben plug & play installatie. Hierdoor hoeft u geen tijd te besteden aan het installeren van ingewikkelde software. Zodra de USB in uw tablet of computer bevestigd is kunt u hem gebruiken. 

Mini bluetooth keyboard

Bent u op zoek naar een bluetooth mini keyboard? Bekijk dan het Ergo Compact Toetsenbord met Bluetooth . Een mini keyboard bluetooth is door zijn compacte formaat eenvoudig mee te nemen in uw laptoptas. In combinatie met een Laptopstandaard  en een Ergonomische Muis  beschikt u over een ergonomische mobiele werkplek. Ideaal als u vaak op bezoek gaat bij klanten of vaak onderweg werkt.

Mini keyboard kopen bij Easy Ergonomics

Wilt u graag advies bij het kiezen van een geschikt mini keyboard? Onze medewerkers zijn op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Heeft u een korte vraag en wilt u snel een antwoord? Chat dan live met een van onze medewerkers. U kunt ons via live chat bereiken op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. U kunt ook nog steeds telefonisch contact met ons opnemen. Of stel uw vraag via het online contactformulier, waarna wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard zijn wij ook via e-mail bereikbaar. 

Bent u op zoek naar een ergonomisch toetsenbord dat instelbaar is in een ergonomische houding, kijkt u dan bij de productgroep Ergonomisch Toetsenbord .