ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Mini Toetsenbord

Een Mini Toetsenbord is onmisbaar op de ergonomische werkplek. Het intensief gebruiken van een standaard toetsenbord kan leiden tot RSI klachten , met name schouderklachten, doordat een standaard toetsenbord het werken met de muis binnen de schouderlijn tegengaat. Een compact toetsenbord verkleint de reikafstand tot de muis. Doordat er niet meer gereikt hoeft te worden met de arm, vermindert de spierspanning in de bovenarm, schouder en nek. Met een mini toetsenbord kan de risico op klachten zoals CANS  en RSI sterk afnemen.

Easy Ergonomics heeft voor u de beste mini toetsenborden geselecteerd tegen de scherpste prijzen. Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend een minitoetsenbord uit proberen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige adviseurs of vraag een proefplaatsing aan! U kunt dan een product 21 dagen vrijblijvend uitproberen op uw eigen werkplek.

Bent u op zoek naar een ergonomisch toetsenbord dat instelbaar is in een ergonomische houding, bekijk hier de categorie Ergonomisch Toetsenbord .

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Voordelen van een mini toetsenbord

Het werken met een ergonomisch mini toetsenbord brengt vele voordelen met zich mee:

 • Ergonomisch verantwoord werken met een mini toetsenbord:
  Om ergonomisch verantwoord te kunnen werken is het belangrijk dat de muis goed gepositioneerd wordt. De juiste positie van de ergonomische muis is vlakbij het lichaam, waarbij de hand in één rechte lijn wordt gehouden met de elleboog en schouder. Door gebruik te maken van een klein toetsenbord of mini keyboard vermindert de reikafstand naar de muis. Uit onderzoek is gebleken dat dit tot een lagere nek/schouder spierspanning leidt.
 • Licht en compact:
  Of u nu op zoek bent naar een mini toetsenbord bluetooth, mini toetsenbord draadloos of een versie met draad: een mini toetsenbord is door zijn compacte formaat altijd eenvoudig mee te nemen in uw laptoptas. In combinatie met een Laptopstandaard   en een Ergonomische Muis  beschikt u over een ergonomische mobiele werkplek. Ideaal als u vaak op bezoek gaat bij klanten of vaak onderweg werkt.  
 • Werk comfortabeler met een mini toetsenbord:
  Werken met een mini toetsenbord vergroot het comfort achter uw laptop. De lichte toetsaanslag zorgt ervoor dat u extra comfortabel kunt typen.
 • Aansluiten en direct aan de slag:
  De meeste mini keyboards beschikken over plug & play installatie. Het is dus een kwestie van aansluiten en u kunt direct aan de slag.

Mini Toetsenbord kopen

Easy Ergonomics heeft een ruim assortiment mini toetsenborden, ergonomische toetsenborden en numerieke toetsenborden. Bent u niet zeker of onze ergonomische producten uw klachten kunnen verhelpen of wilt u ervaren hoe een mini toetsenbord aanvoelt? Alle producten binnen ons assortiment mag u binnen 21 dagen vrijblijvend proberen, dus ook uw compact toetsenbord. Bij Easy Ergonomics noemen we dat de proefplaatsing. Laat u adviseren door onze ergonomische adviseur. Wij zoeken graag samen met u naar de beste ergonomische oplossing.