Mini Toetsenbord

Een minitoetsenbord is onmisbaar op de ergonomische werkplek. Het intensief gebruiken van een standaard toetsenbord kan leiden tot RSI klachten in met name de schouders en nek, doordat een standaard toetsenbord het werken met de muis binnen de schouderlijn tegengaat. Het gebruik van een minitoetsenbord kan deze klachten voorkomen.

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend een minitoetsenbord uit proberen? Neem dan contact met ons op. Bent u op zoek naar een ergonomisch toetsenbord dat instelbaar is in een ergonomische houding, bekijk dan hier onze ergonomische toetsenborden .

Eenvoudig en snel voor onderweg: mini toetsenbord usb

Als u veel onderweg bent en hierbij gebruik maakt van een laptop, adviseren wij om gebruik te maken van een mini toetsenbord usb in combinatie met een laptopstandaard en een ergonomische muis. Een mini usb toetsenbord is compact en licht en daardoor eenvoudig mee te nemen. De meeste mini keyboards beschikken over plug & play installatie. Het is dus een kwestie van aansluiten en u kunt direct aan de slag. 

 

Waarom een (draadloos) mini toetsenbord?

Om ergonomisch verantwoord te kunnen werken is het belangrijk dat de muis goed gepositioneerd wordt. De juiste positie van de ergonomische muis is vlakbij het lichaam, waarbij de hand in één rechte lijn wordt gehouden met de elleboog en schouder. Door gebruik te maken van een klein toetsenbord of mini keyboard vermindert de reikafstand naar de muis. Uit onderzoek is gebleken dat dit tot een lagere nek/schouder spierspanning leidt.

 

Mini bluetooth toetsenbord of andere variant van het mini toetsenbord?

Bent u op zoek naar een mini toetsenbord bluetooth, mini toetsenbord draadloos of een versie met draad? Bekijk dan onze selectie minitoetsenborden. Een mini bluetooth toetsenbord is door zijn compacte formaat eenvoudig mee te nemen in uw laptoptas. In combinatie met een laptopstandaard  en een ergonomische muis  beschikt u over een ergonomische mobiele werkplek. Ideaal als u vaak op bezoek gaat bij klanten of vaak onderweg werkt.