ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Mini Toetsenborden

Een Mini Toetsenbord is onmisbaar op de ergonomische werkplek. Het intensief gebruiken van een standaard toetsenbord kan leiden tot RSI klachten , met name schouderklachten, doordat een standaard toetsenbord het werken met de muis binnen de schouderlijn tegengaat. Een compact toetsenbord verkleint de reikafstand tot de muis. Doordat er niet meer gereikt hoeft te worden met de arm, vermindert de spierspanning in de bovenarm, schouder en nek. Met een mini toetsenbord kan de risico op klachten zoals CANS  en RSI sterk afnemen.

Easy Ergonomics heeft voor u de beste mini toetsenborden geselecteerd tegen de scherpste prijzen. Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend een minitoetsenbord uit proberen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige adviseurs of vraag een proefplaatsing aan! U kunt dan een product 21 dagen vrijblijvend uitproberen op uw eigen werkplek.

Bent u op zoek naar een ergonomisch toetsenbord dat instelbaar is in een ergonomische houding, bekijk hier de categorie Ergonomisch Toetsenbord .

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 1. Meest verkocht Ergo Compact Toetsenbord Zwart – minitoetsenbord
  Excl. BTW € 32,00 Incl. BTW € 38,72

  Ergonomisch compact toetsenbord met een strak modern ontwerp, vergelijkbaar met een Apple toetsenbordje. Ideaal in combinatie met uw laptopstandaard. Meer Informatie
 2. Meest verkocht Ergo Compact Toetsenbord Zilver– minitoetsenbord
  Excl. BTW € 32,00 Incl. BTW € 38,72

  Ergonomisch compact toetsenbord met een strak modern ontwerp, vergelijkbaar met een Apple toetsenbordje. Meer Informatie
 3. Meest verkocht Ergo Compact Toetsenbord Zilver Bluetooth 5.0 (Ergosupply)
  Excl. BTW € 39,00 Incl. BTW € 47,19

  Dit ergonomisch bluetooth minitoetsenbord met bluetooth 5.0 heeft een strak modern ontwerp, vergelijkbaar met een Apple toetsenbordje. Ideaal in combinatie met uw laptopstandaard. Dit mini toetsenbord is geschikt voor zowel Windows, Mac (IOS) als Android. Dit is een bluetooth toetsenbordje. Uw laptop of PC dient te beschikken over bluetooth.

  Meer Informatie
 4. Meest verkocht Beschermhoes voor Ergo Compact Toetsenbord
  Excl. BTW € 5,00 Incl. BTW € 6,05

  Een Ergo Compact Toetsenbord wil je natuurlijk goed beschermen, zeker als je het onderweg meeneemt. De Beschermhoes voor Ergo Compact Toetsenbord heeft exact de juiste maatvoering voor de Ergo Compact toetsenborden en is hierdoor uitermate geschikt om je toetsenbord goed in op te bergen en te beschermen tijdens transport in een tas of laptophoes. Dus, heb je een Erg Compact Toetsenbord en neem je het mee, zorg ervoor dat je een Beschermhoes voor Ergo Compact Toetsenbord hebt om deze in te stoppen, zodat er niets mee kan gebeuren onderweg. Meer Informatie
 5. Ergo Compact Toetsenbord Zwart Bluetooth 5.0 (Ergosupply)
  Excl. BTW € 39,00 Incl. BTW € 47,19

  Dit ergonomisch bluetooth minitoetsenbord met bluetooth 5.0 heeft een strak modern ontwerp, vergelijkbaar met een Apple toetsenbordje. Ideaal in combinatie met uw laptopstandaard. Dit mini toetsenbord is geschikt voor zowel Windows, Mac (IOS) als Android. Dit is een bluetooth toetsenbordje. Uw laptop of PC dient te beschikken over bluetooth.

  Meer Informatie
 6. S-Board 840 Mini Toetsenbord – mini keyboard
  Excl. BTW € 54,00 Incl. BTW € 65,34

  Het S-Board 840 Mini Toetsenbord is een zeer compact mini toetsenbord, is zeer gemakkelijk mee te nemen en past in iedere laptoptas. Dit mini toetsenbord heeft een mooi design en is zowel geschikt voor PC als laptopgebruikers. Incl. multimediatoetsen en 2 USB poorten. Meer Informatie
 7. UltraBoard 950 QWERTY minitoetsenbord met draad
  Excl. BTW € 65,00 Incl. BTW € 78,65

  Het UltraBoard 950 is het nieuwste compacte toetsenbord van BakkerElkhuizen. Dit toetsenbord is verkrijgbaar met draad en in bluetooth uitvoering, die beiden geschikt zijn voor zowel Windows als macOS.

  Meer Informatie
 8. UltraBoard 950 QWERTY Minitoetsenbord Draadloos Bluetooth
  Excl. BTW € 73,00 Incl. BTW € 88,33

  Het UltraBoard 950 Wireless is het nieuwste compacte, bluetooth toetsenbord van BakkerElkhuizen. Doordat deze draadloos is, een oplaadbare accu heeft en geschikt is voor zowel Windows als macOS maken dat dit een compleet toetsenbord is.

  Meer Informatie
 9. UltraBoard 960 Standard Compact Toetsenbord QWERTY
  Excl. BTW € 69,00 Incl. BTW € 83,49

  Het UltraBoard 960 is het nieuwste compact toetsenbord van Bakker Elkhuizen, dit toetsenbord heeft een vast numeriek gedeelte. Door de optimale lay-out indeling is het UltraBoard 960 maar liefst 8 cm smaller is dan een 'normaal' toetsenbord met vast numeriek gedeelte. Dit toetsenbord is ideaal voor werknemers die gewend zijn aan een numeriek deel op hun toetsenbord en met hun muis rechts van het toetsenbord binnen de schouderlijn willen werken. Met een compact toetsenbord wordt de reikafstand naar de muis verkleind en verlaagt u de belasting van uw onderarmen en schouders.

  Meer Informatie
 10. Contour Balance Wireless Keyboard QWERTY
  Excl. BTW € 99,00 Incl. BTW € 119,79

  Het Balance Wireless Keyboard is speciaal ontworpen voor de individuele behoeften van het menselijk lichaam en zorgt altijd voor een goede werkpositie, met de armen ergonomisch voor het lichaam geplaatst. Ondanks zijn compacte formaat biedt het de functionaliteit van een volledig toetsenbord met sneltoetsen en mediatoetsen, net als een numeriek toetsenbord. Bovendien kan de helling van dit ergonomisch ontworpen toetsenbord worden aangepast aan jouw individuele behoeften.

  Het Balance Keyboard is ontworpen voor gebruik met onze bekroonde RollerMouse-familie. Je krijgt een verbeterde stressvrije houding terwijl je het meeste uit je toetsenbord en muis haalt. Je kunt de kanteling, hoogte, muissnelheid en vele andere functies aanpassen aan jouw behoeften. Het toetsenbord past goed bij de nieuwste versies van de RollerMouse-serie: Red en Free3.

  Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Voordelen van een mini toetsenbord

Het werken met een ergonomisch mini toetsenbord brengt vele voordelen met zich mee:

 • Ergonomisch verantwoord werken met een mini toetsenbord:
  Om ergonomisch verantwoord te kunnen werken is het belangrijk dat de muis goed gepositioneerd wordt. De juiste positie van de ergonomische muis is vlakbij het lichaam, waarbij de hand in één rechte lijn wordt gehouden met de elleboog en schouder. Door gebruik te maken van een klein toetsenbord of mini keyboard vermindert de reikafstand naar de muis. Uit onderzoek is gebleken dat dit tot een lagere nek/schouder spierspanning leidt.
 • Licht en compact:
  Of u nu op zoek bent naar een mini toetsenbord bluetooth, mini toetsenbord draadloos of een versie met draad: een mini toetsenbord is door zijn compacte formaat altijd eenvoudig mee te nemen in uw laptoptas. In combinatie met een Laptopstandaard   en een Ergonomische Muis  beschikt u over een ergonomische mobiele werkplek. Ideaal als u vaak op bezoek gaat bij klanten of vaak onderweg werkt.  
 • Werk comfortabeler met een mini toetsenbord:
  Werken met een mini toetsenbord vergroot het comfort achter uw laptop. De lichte toetsaanslag zorgt ervoor dat u extra comfortabel kunt typen.
 • Aansluiten en direct aan de slag:
  De meeste mini keyboards beschikken over plug & play installatie. Het is dus een kwestie van aansluiten en u kunt direct aan de slag.

Mini Toetsenbord kopen

Easy Ergonomics heeft een ruim assortiment mini toetsenborden, ergonomische toetsenborden en numerieke toetsenborden. Bent u niet zeker of onze ergonomische producten uw klachten kunnen verhelpen of wilt u ervaren hoe een mini toetsenbord aanvoelt? Alle producten binnen ons assortiment mag u binnen 21 dagen vrijblijvend proberen, dus ook uw compact toetsenbord. Bij Easy Ergonomics noemen we dat de proefplaatsing. Laat u adviseren door onze ergonomische adviseur. Wij zoeken graag samen met u naar de beste ergonomische oplossing.