Monitorarmen

Wanneer u uw beeldscherm niet op ooghoogte kunt instellen is een monitorarm dé oplossing. Door gebruik te maken van een monitor arm stelt u uw beeldscherm eenvoudig in op juiste hoogte en diepte. Hierdoor worden nekklachten bij langdurig computergebruik voorkomen. Combineer ergonomie met een stijlvol design.

Naast monitormarmen voor 1, 2 of 3 schermen bieden wij ook monitorarmen voor wandbevestiging en armen voor uw laptop. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Waarom een monitorarm kopen?

Een juiste diepte en hoogte instelling van de monitor is erg belangrijk voor computergebruikers. Als uw scherm te ver van u af staat of te dichtbij staat, moeten uw ogen zich overmatig inspannen om te focussen. De juiste diepte instelling van de monitorarm voorkomt oogklachten en hoofdpijn.

Door gebruik te maken van een monitor beugel stelt u uw monitor eenvoudig in op de juiste positie. Daarnaast creëert u met een monitorarm meer ruimte op uw werkplek. Tevens bespaart u kosten door het werkklimaat op kantoor te verbeteren en het ziekteverzuim te laten afnemen, door verminderd nek- en rugklachten.

 

Monitorarm voor 1 monitor

In de subcategorie Monitorarm voor 1 monitor  vindt u alle monitor armen geschikt voor de bevestiging van 1 monitor / LCD scherm. De monitorarmen die u hier ziet, zijn slechts een selectie van het uitgebreide assortiment dat wij kunnen leveren. Zoekt u dus een monitorarm die niet op onze website te vinden is, neemt u dan gerust even contact op.

 

Voordelen van een dubbele monitorarm

Het gebruik van een dubbele monitorarm  bespaart zeer veel ruimte op uw werkplek. Een dubbele monitorarm zorgt ervoor dat beide schermen op de juiste kijkhoogte worden geplaatst, zoals bij de Skylon Double Zilver. Bij sommige dubbele monitorarmen is het zelfs mogelijk om de schermen onafhankelijk van elkaar te kantelen of te roteren, zoals de Devia Duo 2 – 10 kg.

 

Monitorarm voor 3 monitoren

In de subcategorie Monitorarm voor 3 monitoren  vindt u monitorarmen vanaf 3 schermen. Een groot voordeel van deze monitor armen is dat u meer ruimte bespaart op de werkplek en dat al uw schermen op een ergonomische werkhoogte kunt plaatsen.

 

Wat zijn de richtlijnen voor het gebruik van een monitor steun? 

Voor een correct gebruik van een monitor kunt u uitgaan van de volgende richtlijnen:

- Uw beeldscherm hoort op armlengte afstand te zijn
- De bovenkant van uw beeldscherm dient op ooghoogte te zijn.