ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Monitorarm voor 3 monitoren

In deze subcategorie vindt u alle monitorarmen schikt voor de bevestiging van 3 monitoren / LCD schermen. De monitorarmen die u hier ziet, zijn slechts een selectie van het uitgebreide assortiment dat wij kunnen leveren. Zoekt u dus een monitorarm die niet op onze website te vinden is, neemt u dan gerust even contact op. Wij helpen u graag verder.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
  1. LX Triple LCD Stand - monitorarm
    Excl. BTW € 329,00 Incl. BTW € 398,09

    Met de LX Triple LCD Stand kunnen drie monitoren of twee grote breedbeeldmonitoren op één voet, kantelbaar en 13 cm in hoogte verstelbaar, worden opgesteld. Plaats de monitoren in de voor u juiste positie voor maximaal ergonomisch comfort en verbeterde productiviteit.

    Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Monitorarm voor 3 monitoren kopen

Een Monitorarm voor 3 monitoren kunt u op uw bureau bevestigen door middel van een bladdoorvoer, klem of met behulp van een voet. Met een monitorarm kunt u uw scherm eenvoudig en snel in hoogte en diepte verstellen. Het is belangrijk dat u uw beeldscherm op de juiste hoogte en diepte kan instellen. De juiste hoogte instelling bevordert een ergonomische werkhouding en voorkomt nek- en rugklachten. De juiste diepte instelling van de monitorarm voorkomt tevens oogklachten. Als uw scherm te ver van u af staat of te dichtbij staat, moeten uw ogen zich overmatig inspannen om te focussen. Dit kan leiden tot o.a. hoofdpijn.