ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Monitorbeugel

Met behulp van een monitorbeugel kunt u uw monitor op de juiste hoogte, diepte en kijkafstand instellen, wat bijdraagt aan een gezondere zithouding. Op een eenvoudige en snelle manier kunt u op deze wijze klachten aan de rug, schouders, nek en ogen verminderen en/of voorkomen. Tevens heeft u beter zicht op uw monitor, waardoor u comfortabeler, ontspannend en productiever kunt werken. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 1. Taro Monitorarm Zwart - monitor beugel
  Excl. BTW € 69,00 Incl. BTW € 83,49

  Met behulp van de Taro Monitorarm Zwart kunt u uw monitor op de juiste hoogte, diepte en kijkafstand instellen, wat bijdraagt aan een gezondere zithouding. Deze monitorarm heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is verkrijgbaar is zilver, wit of zwart. Investeer in een Taro Monitorarm Zwart en verbeter hiermee het werkklimaat op kantoor. Het ziekteverzuim zal afnemen en de productiviteit neemt toe, door verminderde lichamelijke klachten.

  Meer Informatie
 2. Skylar Monitorarm Zwart
  Excl. BTW € 79,00 Incl. BTW € 95,59

  Met behulp van de Skylar Monitorarm Zwart kunt u uw monitor op de juiste hoogte, diepte en kijkafstand instellen, wat bijdraagt aan een betere, ergonomische werkhouding. Verminder of voorkom (preventief) op een eenvoudige en snelle manier klachten aan de rug, schouders, nek en ogen met behulp van deze ergonomisch gevormde monitorarm. U heeft beter zicht op uw monitor, waardoor u comfortabeler, ontspannend en productiever kunt werken. Meer Informatie
 3. Neo Flex LCD Stand - monitorarm
  Excl. BTW € 59,00 Incl. BTW € 71,39

  Met de Neo Flex LCD Stand en het geïntegreerde Constant Force (CF™) kantel- en hoogteverstellingstechnologie kunt u uw monitor met slechts één vinger 13 cm in hoogte verstellen, kantelen, zwenken en van portret naar landschap weergave draaien. De Neo Flex LCD Stand is de enige voet op de markt die geschikt is voor vrijwel iedere monitor. Meer Informatie
 4. Taro Double Monitorarm Zwart - monitor beugel
  Excl. BTW € 119,00 Incl. BTW € 143,99

  Met behulp van de Taro Double Monitorarm Zwart plaatst u beide monitoren op de ideale kijkhoogte en verbetert u uw werkhouding. U kunt hierdoor lichamelijke klachten aan de rug, schouders, nek en ogen verminderen en/of voorkomen.  Door een verminderd ziekteverzuim, doordat u een veel betere werkhouding aanneemt en ergonomischer kunt werken, bespaart u hiermee uiteindelijk zelfs kosten!

  Meer Informatie
 5. Skylar Double Monitorarm Zwart
  Excl. BTW € 125,00 Incl. BTW € 151,25

  Met behulp van de Skylar Double Monitorarm Zwart plaatst u beide monitoren op de ideale kijkhoogte en verbetert u uw werkhouding. Deze dubbele monitorarm heeft een modern uiterlijk en past in ieder interieur. De Skylar Double Monitorarm is in een handomdraai geïnstalleerd op uw kantoor- of thuiswerkplek. Meer Informatie
 6. Neo-Flex Dual Monitor Arm
  Excl. BTW € 165,00 Incl. BTW € 199,65

  De Neo-Flex Dual Monitor Arm is een betaalbare, in hoogte verstelbare dual monitor arm. Positioneer LCD-schermen op eenvoudige wijze voor een maximaal ergonomisch comfort, waardoor uw welzijn in elke werkomgeving wordt bevorderd. Geïntegreerde wieltjes laten de standaard 360° draaien zodat u ook anderen kunt laten meekijken. Meer Informatie
 7. LX Dual LCD Stand - monitorarm
  Excl. BTW € 259,00 Incl. BTW € 313,39

  Met de LX Dual LCD Stand kunnen twee monitoren op één voet eenvoudig 13 cm in hoogte worden versteld (tot 40 cm hoog)en gelijktijdig naar voren en naar achteren worden gekanteld. In een multi-monitor werkomgeving stelt deze monitor arm u in staat meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren terwijl u ergonomisch correct werkt. Meer Informatie
 8. LX Triple LCD Stand - monitorarm
  Excl. BTW € 329,00 Incl. BTW € 398,09

  Met de LX Triple LCD Stand kunnen drie monitoren of twee grote breedbeeldmonitoren op één voet, kantelbaar en 13 cm in hoogte verstelbaar, worden opgesteld. Plaats de monitoren in de voor u juiste positie voor maximaal ergonomisch comfort en verbeterde productiviteit.

  Meer Informatie
 9. Laptop Bureau / Muur Arm - monitorarm
  Excl. BTW € 89,00 Incl. BTW € 107,69

  Met deze laptoparm monteert u uw notebook aan uw bureau. Met deze arm zwenkt u de notebook iedere gewenste kant op voor de beste werkhouding. Aan de zijkant van de bureauklem zitten tevens schroefgaten waarmee u de arm aan de wand kunt monteren. De arm heeft een diepteverstelling van 0 tot 57 cm. Hoogte verstelt u van 0 naar 26 cm. Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Hoe kies ik de juiste monitorbeugel voor mijn bureau?

Bij het aanschaffen van een monitorbeugel voor uw bureau dient u zichzelf een aantal vragen te stellen.                        

 1. Hoeveel monitoren ga ik ophangen? 
  Heeft u een monitorbeugel nodig voor 1 monitor, 2, 3 of 4? Er zijn diverse monitorbeugels op de markt, let erop dat u de beugel kiest voor het juiste aantal monitoren.  Easy Ergonomics heeft monitorbeugels voor 1, 2 of 3 monitoren in het assortiment. Bent u op zoek naar een monitor bureaubeugel welke niet in ons standaard assortiment is opgenomen? Neem dan even contact op met onze adviseurs.
 2. Hoeveel inch is mijn monitor? 
  Monitoren komen in alle soorten en maten. De maat wordt weergegeven in inches. Heeft u op onze website een geschikte monitor bureaubeugel gevonden? Bij de specificaties staat weergegeven wat de max. monitorgrootte mag zijn.
 3. Hoe zwaar is mijn monitor? 
  Bij het kopen van een monitorbeugel dient u te controleren hoe zwaar uw monitor is. Aan de hand van het typenummer op uw monitor kunt u het gewicht online op internet opzoeken. Vervolgens kunt u op onze website onder “specificaties” vinden of de beeldschermbeugel die u heeft gevonden geschikt is voor uw monitor. Het is belangrijk dat u kijkt naar het gewicht van de monitor zonder de voet. De voet wordt immers verwijderd als het scherm op een monitorbeugel wilt monteren. 
 4. Welke VESA maat heeft mijn monitor? 
  Aan de achterkant van uw monitor bevindt zich een gatenpatroon, die VESA wordt genoemd. Via de VESA monteert u de monitor op uw monitorbeugel. U kunt de VESA maat zelf meten. Staan de gaten 7,5 cm van elkaar af? Dan is de VESA maat 75. Staan ze 10 cm van elkaar af? Dan is de VESA 100. 
 5. Op welke manier ga ik de monitorarm monteren? 
  Wilt u de monitorbeugel bevestigen door middel van een voet, klem of bladdoorvoer? U vindt meer informatie op onze website onder het kopje “Montage” bij de specificaties. Er zijn overigens diverse monitorbeugels die met zowel een bladdoorvoer als een bureauklem worden geleverd.  
 6. Op welke hoogte stel ik de monitorbeugel in? 
  De bovenkant van uw monitor dient op ooghoogte of enkele centimeters lager te staan.  
 7. Zit ik op een vaste werkplek of een flexwerkplek? 
  Werkt u alleen op uw werkplek?  Dan hoeft u de hoogte van de monitor niet vaak aan te passen. Werkt u echter op een flexplekwerk en kan op deze flexwerkplek op ieder moment van de dag een andere collega zitten, of werkt u regelmatig samen met een collega achter een monitor? Dan adviseren wij een monitorbeugel met gasveer, zoals de Devia Monitorarm. Met een gasveer kunt u zonder inspanning de arm moeiteloos in hoogte verstellen.

Wat is de juiste richtlijn om uw monitor optimaal te gebruiken?

Voor een correct gebruik van een monitor kunt u uitgaan van de volgende richtlijnen:

 • Zorg dat uw monitor recht voor uw staat
 • Uw monitor hoort op armlengte afstand te zijn
 • De bovenkant van uw monitor dient op ooghoogte te staan of enkele centimeters lager

Monitor muurbeugel online kopen bij Easy Ergonomics

Easy Ergonomics is gespecialiseerd in de levering van ergonomische hulpmiddelen voor de werkplek. In ons ruime assortiment vindt u onder andere monitor muurbeugels, ergonomische (mini-) toetsenborden , documenthouders , laptopstandaarden  en CPU- houders . Klanttevredenheid staat bij Easy Ergonomics hoog in het vaandel. Wij bieden onze klanten daarom de mogelijkheid om onze producten gedurende 21 dagen op proef te gebruiken middels een Proefplaatsing. Heeft u nog vragen of wil u graag persoonlijk advies? Neem dan gauw contact op met onze deskundige adviseurs.