ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Monitorbeugel

Met behulp van een monitorbeugel kunt u uw monitor op de juiste hoogte, diepte en kijkafstand instellen, wat bijdraagt aan een gezondere zithouding. Op een eenvoudige en snelle manier kunt u op deze wijze klachten aan de rug, schouders, nek en ogen verminderen en/of voorkomen. Tevens heeft u beter zicht op uw monitor, waardoor u comfortabeler, ontspannend en productiever kunt werken. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Hoe kies ik de juiste monitorbeugel voor mijn bureau?

Bij het aanschaffen van een monitorbeugel voor uw bureau dient u zichzelf een aantal vragen te stellen.                        

 1. Hoeveel monitoren ga ik ophangen? 
  Heeft u een monitorbeugel nodig voor 1 monitor, 2, 3 of 4? Er zijn diverse monitorbeugels op de markt, let erop dat u de beugel kiest voor het juiste aantal monitoren.  Easy Ergonomics heeft monitorbeugels voor 1, 2 of 3 monitoren in het assortiment. Bent u op zoek naar een monitor bureaubeugel welke niet in ons standaard assortiment is opgenomen? Neem dan even contact op met onze adviseurs.
 2. Hoeveel inch is mijn monitor? 
  Monitoren komen in alle soorten en maten. De maat wordt weergegeven in inches. Heeft u op onze website een geschikte monitor bureaubeugel gevonden? Bij de specificaties staat weergegeven wat de max. monitorgrootte mag zijn.
 3. Hoe zwaar is mijn monitor? 
  Bij het kopen van een monitorbeugel dient u te controleren hoe zwaar uw monitor is. Aan de hand van het typenummer op uw monitor kunt u het gewicht online op internet opzoeken. Vervolgens kunt u op onze website onder “specificaties” vinden of de beeldschermbeugel die u heeft gevonden geschikt is voor uw monitor. Het is belangrijk dat u kijkt naar het gewicht van de monitor zonder de voet. De voet wordt immers verwijderd als het scherm op een monitorbeugel wilt monteren. 
 4. Welke VESA maat heeft mijn monitor? 
  Aan de achterkant van uw monitor bevindt zich een gatenpatroon, die VESA wordt genoemd. Via de VESA monteert u de monitor op uw monitorbeugel. U kunt de VESA maat zelf meten. Staan de gaten 7,5 cm van elkaar af? Dan is de VESA maat 75. Staan ze 10 cm van elkaar af? Dan is de VESA 100. 
 5. Op welke manier ga ik de monitorarm monteren? 
  Wilt u de monitorbeugel bevestigen door middel van een voet, klem of bladdoorvoer? U vindt meer informatie op onze website onder het kopje “Montage” bij de specificaties. Er zijn overigens diverse monitorbeugels die met zowel een bladdoorvoer als een bureauklem worden geleverd.  
 6. Op welke hoogte stel ik de monitorbeugel in? 
  De bovenkant van uw monitor dient op ooghoogte of enkele centimeters lager te staan.  
 7. Zit ik op een vaste werkplek of een flexwerkplek? 
  Werkt u alleen op uw werkplek?  Dan hoeft u de hoogte van de monitor niet vaak aan te passen. Werkt u echter op een flexplekwerk en kan op deze flexwerkplek op ieder moment van de dag een andere collega zitten, of werkt u regelmatig samen met een collega achter een monitor? Dan adviseren wij een monitorbeugel met gasveer, zoals de Devia Monitorarm. Met een gasveer kunt u zonder inspanning de arm moeiteloos in hoogte verstellen.

Wat is de juiste richtlijn om uw monitor optimaal te gebruiken?

Voor een correct gebruik van een monitor kunt u uitgaan van de volgende richtlijnen:

 • Zorg dat uw monitor recht voor uw staat
 • Uw monitor hoort op armlengte afstand te zijn
 • De bovenkant van uw monitor dient op ooghoogte te staan of enkele centimeters lager

Monitor muurbeugel online kopen bij Easy Ergonomics

Easy Ergonomics is gespecialiseerd in de levering van ergonomische hulpmiddelen voor de werkplek. In ons ruime assortiment vindt u onder andere monitor muurbeugels, ergonomische (mini-) toetsenborden , documenthouders , laptopstandaarden  en CPU- houders . Klanttevredenheid staat bij Easy Ergonomics hoog in het vaandel. Wij bieden onze klanten daarom de mogelijkheid om onze producten gedurende 21 dagen op proef te gebruiken middels een Proefplaatsing. Heeft u nog vragen of wil u graag persoonlijk advies? Neem dan gauw contact op met onze deskundige adviseurs.