Monitorhouder

Om in een comfortabele werkhouding te kunnen werken,  is het noodzakelijk dat uw monitor op de juiste hoogte, kijkhoek en afstand ingesteld kan worden. Hiervoor kunt u gebruik maken van een monitorhouder.  Een juist ingestelde monitor zorgt voor een betere werkhouding en minder belasting van de rug, schouders, nek en ogen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Taro Monitorarm Zilver - monitor beugel
  Excl. BTW € 69,00 Incl. BTW € 83,49

  Met behulp van de Taro Monitorarm Zilver kunt u uw monitor op de juiste hoogte, diepte en kijkafstand instellen, wat bijdraagt aan een gezondere zithouding. Deze monitorarm heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is verkrijgbaar is zilver, wit of zwart. Investeer in een Taro Monitorarm Zilver en verbeter hiermee het werkklimaat op kantoor. Het ziekteverzuim zal afnemen en de productiviteit neemt toe, door verminderde lichamelijke klachten.

  Meer Informatie
 2. Taro Monitorarm Zwart - monitor beugel
  Excl. BTW € 69,00 Incl. BTW € 83,49

  Met behulp van de Taro Monitorarm Zwart kunt u uw monitor op de juiste hoogte, diepte en kijkafstand instellen, wat bijdraagt aan een gezondere zithouding. Deze monitorarm heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is verkrijgbaar is zilver, wit of zwart. Investeer in een Taro Monitorarm Zwart en verbeter hiermee het werkklimaat op kantoor. Het ziekteverzuim zal afnemen en de productiviteit neemt toe, door verminderde lichamelijke klachten.

  Meer Informatie
 3. Taro Monitorarm Wit - monitor beugel
  Excl. BTW € 69,00 Incl. BTW € 83,49

  Met behulp van de Taro Monitorarm Wit kunt u uw monitor op de juiste hoogte, diepte en kijkafstand instellen, wat bijdraagt aan een gezondere zithouding. Deze monitorarm heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is verkrijgbaar is zilver, wit of zwart. Investeer in een Taro Monitorarm Wit en verbeter hiermee het werkklimaat op kantoor. Het ziekteverzuim zal afnemen en de productiviteit neemt toe, door verminderde lichamelijke klachten.

  Meer Informatie
 4. Skylon Monitorarm Zwart - monitor beugel
  Excl. BTW € 69,00 Incl. BTW € 83,49

  Deze monitorarm is een prima monitorarm, eenvoudig te installeren en gemakkelijk in gebruik. Geleverd met bureauklem en bladdoorvoer (voor montage door het tafelblad) Meer Informatie
 5. Skylar Monitorarm Zilver - monitor beugel
  Excl. BTW € 79,00 Incl. BTW € 95,59

  Met behulp van de Skylar Monitorarm Zilver kunt u uw monitor op de juiste hoogte, diepte en kijkafstand instellen, wat bijdraagt aan een betere, ergonomische werkhouding. Verminder of voorkom (preventief) op een eenvoudige en snelle manier klachten aan de rug, schouders, nek en ogen met behulp van deze ergonomisch gevormde monitorarm. U heeft beter zicht op uw monitor, waardoor u comfortabeler, ontspannend en productiever kunt werken.

  Meer Informatie
 6. Skylar Monitorarm Wit
  Excl. BTW € 79,00 Incl. BTW € 95,59

  Met behulp van de Skylar Monitorarm Wit kunt u uw monitor op de juiste hoogte, diepte en kijkafstand instellen, wat bijdraagt aan een betere, ergonomische werkhouding. Verminder of voorkom (preventief) op een eenvoudige en snelle manier klachten aan de rug, schouders, nek en ogen met behulp van deze ergonomisch gevormde monitorarm. U heeft beter zicht op uw monitor, waardoor u comfortabeler, ontspannend en productiever kunt werken. Meer Informatie
 7. Skylar Monitorarm Zwart
  Excl. BTW € 79,00 Incl. BTW € 95,59

  Met behulp van de Skylar Monitorarm Zwart kunt u uw monitor op de juiste hoogte, diepte en kijkafstand instellen, wat bijdraagt aan een betere, ergonomische werkhouding. Verminder of voorkom (preventief) op een eenvoudige en snelle manier klachten aan de rug, schouders, nek en ogen met behulp van deze ergonomisch gevormde monitorarm. U heeft beter zicht op uw monitor, waardoor u comfortabeler, ontspannend en productiever kunt werken. Meer Informatie
 8. Meest verkocht Devia Monitorarm 2 - 10 kg
  Excl. BTW € 145,00 Incl. BTW € 175,45

  Beste prijs-kwaliteit verhouding. Goedkoopste gasveer monitorarm! De Devia monitorarm is geschikt voor één scherm met een gewicht van maximaal 10 kilo. De Devia monitorarm heeft een strak uiterlijk en kan zowel met een bevestigingsklem aan het bureaublad bevestigd worden als via bladdoorvoer door het tafelblad. Meer Informatie
 9. Devia Monitorarm 9 - 21 kg - monitor beugel
  Excl. BTW € 145,00 Incl. BTW € 175,45

  Beste prijs-kwaliteit verhouding. Goedkoopste gasveer monitorarm! De Devia monitorarm is geschikt voor één scherm met een gewicht van minimaal 9 kilo tot maximaal 21 kilo. De Devia monitorarm heeft een strak uiterlijk en kan zowel met een bevestigingsklem aan het bureaublad bevestigd worden als via bladdoorvoer door het tafelblad. Meer Informatie
 10. Devia Monitorarm Wit 2 - 10 kg - monitor beugel
  Excl. BTW € 149,00 Incl. BTW € 180,29

  Beste prijs-kwaliteit verhouding. Goedkoopste gasveer monitorarm! De Devia monitorarm Wit is geschikt voor één scherm met een gewicht van maximaal 10 kilo. De Devia monitorarm Wit heeft een strak uiterlijk en kan zowel met een bevestigingsklem aan het bureaublad bevestigd worden als via bladdoorvoer door het tafelblad. Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Voorkom lichamelijke klachten met behulp van een monitorhouder 

 1. Voorkom en verminder nek- en schouderklachten
  Een monitor die te laag staat, zorgt ervoor dat u onnodig uw nek buigt en de spierspanning in de nek en schouder toeneemt. Het op de juiste hoogte brengen van uw monitor voorkomt dat u in een te hoge of te lage kijkhoek naar uw monitor kijkt. Een optimaal ingestelde monitor werkt stukken comfortabeler en verhoogt de productiviteit met 10% in vergelijking met een verkeerd ingestelde monitor (Sommerich et al,1998).
 2. Voorkom en verminder oogklachten
  De bovenzijde van uw monitor dient op ooghoogte te staan of enkele centimeters lager. Dit zorgt ervoor dat de nek in een neutrale stand blijft en dat de ogen net iets naar beneden kunnen draaien. Hierdoor zullen uw ogen minder snel moe worden. Stel uw monitor daarnaast in op de juiste kijkafstand. Deze kan per persoon variëren van 50 tot 90 centimeter afhankelijk van de grootte van uw monitor. Het instellen van uw monitor benodigd enige oefening. Wij adviseren om diverse afstanden uit te proberen om te kijken welke voor u het beste is. De beste kijkafstand is de afstand waarbij u woorden kunt lezen zonder naar voren te hangen en zonder uw ogen overmatig in te spannen.
 3. Creëer meer ruimte op uw bureaublad
  Omdat uw monitor aan een monitorhouder hangt krijgt u meer ruimte op uw bureau en wordt het werken een stuk comfortabeler. Door gebruik te maken van een monitorhouder oogt uw computerwerkplek opgeruimder en beter georganiseerd.

Kies voor een dubbele monitorhouder

Veel werkplekken zijn tegenwoordig uitgerust met twee monitoren, vandaar dat er tegenwoordig vaak wordt gekozen voor een dubbele monitorhouder. Door dual screen te werken kunt u meerdere applicaties verdelen over twee monitoren. Op deze wijze kan er sneller en effectiever gewerkt worden. Volgens onderzoek kunt u door met twee monitoren te werken uw productiviteit verhogen met 10% en daarnaast in dezelfde tijd 33% minder fouten maakt (Colvin et al., 2004). Dankzij het gebruik van een dubbele monitorhouder creëert u niet alleen meer ruimte en rust op het bureau, maar zorgt u er ook voor dat u een juiste ergonomische werkhouding aanneemt. Door een verminderd ziekteverzuim, doordat u een veel betere werkhouding aanneemt en ergonomischer kunt werken, bespaart u hiermee uiteindelijk zelfs kosten! Bekijk direct onze dubbele monitorhouders .

Ergonomische hulpmiddelen ter preventie van RSI

Easy Ergonomics beschikt over een ruim assortiment monitorhouders. Alle producten binnen ons assortiment mag u 21 dagen vrijblijvend uitproberen, dus ook uw monitorhouder. Bij Easy Ergonomics noemen we dat de proefplaatsing. Laat u adviseren door onze ergonomisch adviseurs. Wij zoeken graag samen met u naar de beste ergonomische oplossing.