Monitorstandaarden

Als uw beeldscherm niet in hoogte instelbaar is, is een monitorstandaard een simpele en snelle oplossing. Door gebruik te maken van een monitorstandaard kunt u uw monitor eenvoudig op de juiste hoogte instellen, waardoor een ergonomisch verantwoorde werkhouding ontstaat. Naast de ergonomische voordelen kan een monitor standaard ook ruimte besparen. Onder de monitorstandaard kunt u bijvoorbeeld accessoires, zoals pennen of uw telefoon, opbergen.

Bekijk hieronder onze monitorstandaards. 

Moet een monitorstandaard verstelbaar zijn?

Meestal is een monitorstandaard verstelbaar. Een goede monitor verhoger  kan op een voor u comfortabele hoogte en diepte worden ingesteld. De goede hoogte voorkomt dat u nek- en rugklachten krijgt bij het werken achter een computer. De goede diepte van de monitor voorkomt eventuele oogklachten of hoofdpijn, die ontstaan als uw monitor te ver van u af staat.

Echter zijn er ook beeldschermverhogers met een vaste hoogte. Deze zijn ideaal om een te laag staand beeldscherm op een ergonomische, comfortabele hoogte te brengen.

 

Op zoek naar een dubbele monitorstandaard?

Bent u op zoek naar een dubbele monitorstandaard? Easy Ergonomics heeft een ruim assortiment monitorarmen voor 2 monitoren . Net zoals bij een monitorstandaard wordt een monitorarm gebruikt om de beeldschermen eenvoudig in te stellen op de juiste hoogte en diepte. Hierdoor worden nekklachten bij langdurig computergebruik voorkomen. Bekijk ons stijlvol assortiment monitorstandaard 2 schermen.


Waarom online bestellen bij Easy Ergonomics?

Easy Ergonomics streeft naar 100% klanttevredenheid. Wij bieden onze klanten daarom de mogelijkheid om onze producten gedurende 21 dagen op proef te gebruiken middels een Proefplaatsing. Wilt u eerst een monitorstandaard testen? Vraag dan een proefplaatsing aan! Meer informatie over het aanvragen van een proefplaatsing vindt u op de productpagina's.


Easy Ergonomics is al ruim 10 jaar dé specialist in ergonomische producten. In ons ruime assortiment vindt u onder andere ergonomische toetsenborden, zit-sta bureaus, voetenbanken en ergonomische muizen.  Kortom, vele verschillende ergonomische producten om uw computerwerkplek  te verbeteren, de productiviteit te verhogen en lichamelijke klachten te voorkomen, te verminderen of te verhelpen.