ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Monitorstandaard

Is uw monitor niet voldoende in hoogte verstelbaar? Maak dan gebruik van een Monitorstandaard.

Wanneer u regelmatig en langdurig in een verkeerde werkhouding achter uw pc zit, spant u (vaak onbewust) nek- en schouderspieren aan. Dit kan uiteindelijk leiden tot nekpijn, hoofdpijn en/of schouderklachten. De hoogte instelling van uw monitor kan van grote invloed zijn op het aan- en ontspannen van nek- en schouderspieren. Wanneer uw monitor niet in hoogte instelbaar is, is een monitorstandaard een simpele en snelle oplossing. Door gebruik te maken van een monitorstandaard kunt u uw monitor eenvoudig op de juiste hoogte instellen, waardoor een ergonomisch verantwoorde werkhouding ontstaat.

Naast de ergonomische voordelen kan een monitor standaard ook ruimte besparen. Onder de monitorstandaard kunt u bijvoorbeeld accessoires, zoals pennen of uw telefoon, opbergen.

De monitorstandaarden die Easy Ergonomics in het assortiment heeft zijn functioneel en hebben, dankzij het gebruikte materiaal en de transparante kleur, een strak en minimalistisch design. Een monitorstandaard is een waardevolle toevoeging voor een optimale werkplek.

Waarom een monitorstandaard kopen?

Sommige monitoren zijn in hoogte verstelbaar, maar de meeste monitoren hebben een vaste hoogte of een beperkte hoogte-instelling.

  • Om ergonomisch verantwoord te kunnen werken dient de bovenrand van het zichtbare deel van de monitor óp of iets lager dan ooghoogte te staan. De juiste hoogte voorkomt dat u nek-, schouder- en rugklachten krijgt bij het werken achter een pc.
  • De juiste diepte van de monitor voorkomt eventuele oogklachten of hoofdpijn, die kunnen ontstaan wanneer uw monitor te ver van u af staat.

Moet een monitorstandaard verstelbaar zijn?

Meestal is een monitorstandaard verstelbaar. Een goede monitorverhoger kan op een voor u comfortabele hoogte en diepte worden ingesteld. De juiste hoogte voorkomt dat u nek- en rugklachten krijgt bij het werken achter een computer. De juiste diepte van de monitor voorkomt eventuele oogklachten of hoofdpijn, die ontstaan als uw monitor te ver van u af staat.

Echter zijn er ook beeldschermverhogers met een vaste hoogte. Deze zijn ideaal om een te laag beeldscherm op een comfortabele hoogte te brengen, maar let wel op: verder heeft deze verhoger een beperkt bereik.

Op zoek naar een dubbele monitorarm

Bent u op zoek naar een dubbele monitorarm? Easy Ergonomics heeft een ruim assortiment monitorarmen voor 2 monitoren . Net zoals bij een monitorstandaard wordt een monitorarm gebruikt om de beeldschermen eenvoudig in te stellen op de juiste hoogte en diepte. Hierdoor worden nekklachten bij langdurig computergebruik voorkomen. Bekijk ons stijlvol assortiment monitorarmen voor 2 schermen .

Waarom online bestellen bij Easy Ergonomics?

Easy Ergonomics streeft naar 100% klanttevredenheid. Wij bieden onze klanten daarom de mogelijkheid om onze producten gedurende 21 dagen op proef te gebruiken middels een Proefplaatsing. Wilt u eerst een monitorstandaard testen? Vraag dan een proefplaatsing aan! Meer informatie over het aanvragen van een proefplaatsing vindt u op de productpagina's.

Easy Ergonomics is al ruim 10 jaar dé specialist in ergonomische producten. In ons ruime assortiment vindt u onder andere ergonomische toetsenborden, zit-sta bureaus, voetenbanken en ergonomische muizen.  Kortom, vele verschillende ergonomische producten om uw computerwerkplek  te verbeteren, de productiviteit te verhogen en lichamelijke klachten te voorkomen, te verminderen of te verhelpen.