ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Monitorverhoger

Wanneer u uw beeldscherm niet op ooghoogte kunt instellen is een monitorverhoger een eenvoudige en snelle oplossing. Met behulp van een monitorverhoger zet u uw beeldscherm op ooghoogte. Hierdoor worden nekklachten bij langdurig computergebruik voorkomen. De monitorverhoger is een waardevolle toevoeging voor de ergonomische werkplek. 

Bent u op zoek naar een monitorverhoger? Bekijk ons aanbod monitorstandaarden .

Waarom een monitorverhoger kopen?

Allereerst zorgt de monitorverhoger ervoor dat uw zithouding verbeterd wordt, doordat uw scherm op ooghoogte wordt geplaatst. De monitorverhogers die wij aanbieden hebben een stijlvol design,  waardoor de monitorverhoging het design van de monitor complimenteert. Daarnaast zorgt de monitorverhoger ervoor dat er meer ruimte overblijft op het bureau, doordat men accessoires zoals het toetsenbord, mobiele telefoon of agenda onder de monitorverhoger kan opbergen.

Hoe werkt een monitorverhoger?

Een monitor verhoger kan eenvoudig op een comfortabele hoogte en diepte worden ingesteld. De juiste diepte van de monitor voorkomt eventuele oogklachten of hoofdpijn, die ontstaan als uw monitor te ver van u af staat. De juiste hoogte voorkomt dat u nek- en rugklachten krijgt bij het werken achter een computer.

Naast verstelbare monitorverhogers is er ook monitorverhoging met een vaste hoogte. Deze niet verstelbare verhogers zijn ideaal om een te laag staand beeldscherm op een ergonomische, comfortabele hoogte te brengen. 

Proefplaatsing

Easy Ergonomics streeft naar 100% klanttevredenheid. Wij bieden onze klanten daarom de mogelijkheid om onze producten gedurende 21 dagen op proef te gebruiken, in uw eigen werkomgeving, om te ervaren of de producten geschikt zijn voor u. Indien bij gebruik van de producten blijkt, dat er producten zijn die u niet bevallen, kunt u deze aan ons retourneren. Deze service noemen we een Kosteloze Proefplaatsing .

Over Easy Ergononomics

Wilt u uw computerwerkplek ergonomisch inrichten? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze deskundige adviseurs. Easy Ergonomics beschikt over ruim 10 jaar kennis van ergonomische hulpmiddelen voor uw computerwerkplek. Van Ergonomische Bureaustoel  tot Muismat , van Ergonomische Muis  tot Zit Sta Bureau ; Easy Ergonomics heeft alles in huis.