ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Muismatten

Werk comfortabeler met een muis door gebruik te maken van een Ergonomische Muismat met polssteun! Een ergonomische muismat met polssteun ondersteunt uw pols bij muis- en typwerkzaamheden. De polssteun van de muismat verdeelt de druk op de pols waardoor u prettiger werkt. Een muismat simuleert de natuurlijke houding van de pols en onderarm en voorkomt een knik in de polsen tijdens het muizen. Door gebruik te maken van een muismat met polssteun worden uw onderarm spieren minder belast en kunt u RSI klachten voorkomen.

Easy Ergonomics heeft ruim assortiment muismatten en polssteunen, die ervoor zorgen dat u optimaal kunt werken. Heeft u vragen of wilt u advies, neemt u gerust contact op met onze deskundige adviseurs. Zij helpen u graag verder

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Voordelen van het gebruik van een ergonomische muismat

Langdurig werken in een verkeerde houding kan zorgen voor extra belasting aan de arm- en polsspieren. Bij klachten (en om klachten te voorkomen) adviseren wij het gebruik van een ergonomische muismat, Polssteun   en Armsteun . Lees hieronder meer over de voordelen van deze ergonomische producten.

Ergonomische muismat:

  1. Allereerst zorgt het gebruik van een muismat voor goede ondersteuning van de pols bij muiswerkzaamheden. Hierdoor kan u RSI-klachten voorkomen.
  2. Daarnaast werkt u comfortabeler met een muismat van Easy Ergonomics
  3. Onze muismatten houden uw bureau en de ondergrond van de muis schoon en vrij van krassen
  4. Al onze muismatten zijn gemaakt van hoogwaardig lycra met gel- of foamvulling.

 

Polssteun voor toetsenbord:

  1. Allereerst verlaagt u de druk op de polsen door gebruik te maken van een polssteun (door dat ze rusten op een zachte ondergrond ipv harde tafel)
  2. Daarnaast voorkomt u het buigen (knikken) van de polsen waardoor spierspanning in de hand en onderarm afneemt

Armsteun:

  1. Allereerst ondersteunt een armsteun uw armen en polsen tijdens computerwerk. Met een armsteun ontlast u de druk op armen, nek en schouders tijdens toetsenbord- en muisgebruik en kunt u RSI klachten voorkomen.
  2. Daarnaast creëert u met een armsteun beduidend meer werkruimte op uw bureaublad.
  3. U kunt met een armsteun comfortabel en langer doorwerken zonder last te krijgen van vervelende klachten door overbelasting.

 

Muismat kopen

Easy Ergonomics heeft diverse muismatten en polssteunen in het assortiment, die bijdragen aan een gezondere, ergonomische werkplek. Heeft u vragen of wilt u advies, neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers. Daarnaast kunt u bij Easy Ergonomics een proefplaatsing aanvragen. Hiermee kunt u één of meerdere producten vrijblijvend op uw eigen werkplek uittesten.