ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Muismat

Werk comfortabeler met een muis door gebruik te maken van een Ergonomische Muismat met polssteun! Een ergonomische muismat met polssteun ondersteunt uw pols bij muis- en typwerkzaamheden. De polssteun van de muismat verdeelt de druk op de pols waardoor u prettiger werkt. Een muismat simuleert de natuurlijke houding van de pols en onderarm en voorkomt een knik in de polsen tijdens het muizen. Door gebruik te maken van een muismat met polssteun worden uw onderarm spieren minder belast en kunt u RSI klachten voorkomen.

Easy Ergonomics heeft ruim assortiment muismatten en polssteunen, die ervoor zorgen dat u optimaal kunt werken. Heeft u vragen of wilt u advies, neemt u gerust contact op met onze deskundige adviseurs. Zij helpen u graag verder

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 1. Meest verkocht Muismat Comfort Gel
  Excl. BTW € 16,00 Incl. BTW € 19,36

  De Muismat Comfort Gel beschikt over een ruim werkoppervlak voor uw muis en een aangename polssteun met EnergyGel polssteun. Deze muismat verschuift niet op uw bureaublad en ondersteunt uw pols perfect tijdens het muizen. Gemaakt van hoogwaardig lycra met gelvulling. Meer Informatie
 2. Meest verkocht Muismat Comfort Gel links/rechtshandig
  Excl. BTW € 14,00 Incl. BTW € 16,94

  De Muismat Comfort links-/rechtshandig beschikt over een ruim werkoppervlak voor uw muis en een aangename polssteun met EnergyGel polssteun. Deze muismat verschuift niet op uw bureaublad en ondersteunt uw pols perfect tijdens het muizen, geschikt voor rechts en linkshandig muisgebruik. Gemaakt van hoogwaardig lycra met gelvulling.

  Meer Informatie
 3. Ergo Gel Muismat
  Excl. BTW € 23,50 Incl. BTW € 28,44

  De Ergo Gel Muismat ondersteunt uw pols tijdens het muizen en voorkomt of vermindert klachten. Deze muismat is gemaakt van hoogwaardig lycra met gelvulling. Meer Informatie
 4. Meest verkocht Ergo Polssteun Toetsenbord + Muis (Kunstleer)
  Excl. BTW € 59,00 Incl. BTW € 71,39

  De Ergo Polssteun voor Toetsenbord en Muis (kunstleer) is een luxe, kwalitatief hoogwaardige polssteun van kunstleer die u helpt uw polsen zoveel mogelijk in een neutrale positie te houden tijdens het typen, waardoor u uw onderarmspieren en pezen niet meer onnodig zal belasten tijdens het werken achter uw computer. 

  Meer Informatie
 5. Ergo Polssteun voor Toetsenbord en Muis (Lycra)
  Excl. BTW € 56,00 Incl. BTW € 67,76

  De Ergo Polssteun voor Toetsenbord en Muis (Lycra) is een mooie, kwalitatief hoogwaardige polssteun van lycra die u helpt uw polsen zoveel mogelijk in een neutrale positie te houden tijdens het typen en is het niet meer nodig om uw onderarmspieren en pezen onnodig te belasten.  Deze ergonomische polssteun geeft de nodige ontspanning aan de spieren, waardoor u eenvoudig klachten, pijn of ongemak aan de hand, pols en onderarm tijdens het typen kunt voorkomen of verminderen. 

  Meer Informatie
 6. Ergo Polssteun voor Toetsenbord (Kunstleer)
  Excl. BTW € 49,00 Incl. BTW € 59,29

  De Ergo Polssteun voor Toetsenbord (kunstleer) is een luxe, kwalitatief hoogwaardige polssteun van kunstleer die u helpt uw polsen zoveel mogelijk in een neutrale positie te houden tijdens het typen, waardoor u uw onderarmspieren en pezen niet meer onnodig zal belasten tijdens het werken achter uw computer. 

  Meer Informatie
 7. Meest verkocht Polssteun Comfort Gel
  Excl. BTW € 19,00 Incl. BTW € 22,99

  Leg deze comfortabele gel polssteun voor uw toetsenbord om een prettigere werkhouding te creëren. De polssteun voorkomt het omhoog buigen van de polsen, waardoor u meer ontspannen werkt en ongemakken in handen, polsen en onderarmen voorkomt. Meer Informatie
 8. Ergo Gel Polssteun
  Excl. BTW € 23,50 Incl. BTW € 28,44

  De Ergo Gel Polssteun wordt geplaatst voor het toetsenbord en ondersteunt uw polsen tijdens het typwerk. Gemaakt van hoogwaardig lycra met gelvulling. Deze lichtgewicht polssteun is verkrijgbaar in de kleur Antraciet. Meer Informatie
 9. Trapezium Wrist Rest Compact - polssteun
  Excl. BTW € 27,50 Incl. BTW € 33,28

  De polssteun Trapezium Wrist Rest Compact ondersteund de pols en hand op een natuurlijke manier. Door het compacte formaat is deze polssteun uitermate geschikt i.c.m. een minitoetsenbord. Meer Informatie
 10. Goldtouch Polssteun
  Excl. BTW € 44,00 Incl. BTW € 53,24

  De Goldtouch Polssteun is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met het Goldtouch Toetsenbord. Polssteunen en muismatten zorgen voor een ondersteuning van de pols bij muis- en typwerk. Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Voordelen van het gebruik van een ergonomische muismat

Langdurig werken in een verkeerde houding kan zorgen voor extra belasting aan de arm- en polsspieren. Bij klachten (en om klachten te voorkomen) adviseren wij het gebruik van een ergonomische muismat, Polssteun   en Armsteun . Lees hieronder meer over de voordelen van deze ergonomische producten.

Ergonomische muismat:

 1. Allereerst zorgt het gebruik van een muismat voor goede ondersteuning van de pols bij muiswerkzaamheden. Hierdoor kan u RSI-klachten voorkomen.
 2. Daarnaast werkt u comfortabeler met een muismat van Easy Ergonomics
 3. Onze muismatten houden uw bureau en de ondergrond van de muis schoon en vrij van krassen
 4. Al onze muismatten zijn gemaakt van hoogwaardig lycra met gel- of foamvulling.

 

Polssteun voor toetsenbord:

 1. Allereerst verlaagt u de druk op de polsen door gebruik te maken van een polssteun (door dat ze rusten op een zachte ondergrond ipv harde tafel)
 2. Daarnaast voorkomt u het buigen (knikken) van de polsen waardoor spierspanning in de hand en onderarm afneemt

Armsteun:

 1. Allereerst ondersteunt een armsteun uw armen en polsen tijdens computerwerk. Met een armsteun ontlast u de druk op armen, nek en schouders tijdens toetsenbord- en muisgebruik en kunt u RSI klachten voorkomen.
 2. Daarnaast creëert u met een armsteun beduidend meer werkruimte op uw bureaublad.
 3. U kunt met een armsteun comfortabel en langer doorwerken zonder last te krijgen van vervelende klachten door overbelasting.

 

Muismat kopen

Easy Ergonomics heeft diverse muismatten en polssteunen in het assortiment, die bijdragen aan een gezondere, ergonomische werkplek. Heeft u vragen of wilt u advies, neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers. Daarnaast kunt u bij Easy Ergonomics een proefplaatsing aanvragen. Hiermee kunt u één of meerdere producten vrijblijvend op uw eigen werkplek uittesten.