ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Neo Flex LCD Stand

Artikelnummer
MA011
Met de Neo Flex LCD Stand en het geïntegreerde Constant Force (CF™) kantel- en hoogteverstellingstechnologie kunt u uw monitor met slechts één vinger 13 cm in hoogte verstellen, kantelen, zwenken en van portret naar landschap weergave draaien. De Neo Flex LCD Stand is de enige voet op de markt die geschikt is voor vrijwel iedere monitor.
Lees meer...
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Excl. BTW € 69,00 Incl. BTW € 83,49
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Geschikt voor 1 monitor t/m 24 inch
  • Eenvoudig in hoogte te verstellen
  • Vrij te plaatsen op uw bureau
OMSCHRIJVING

Details

Het is belangrijk dat u uw beeldscherm op de juiste hoogte en diepte kan instellen. De juiste hoogte instelling bevordert een ergonomische werkhouding en voorkomt nek- en rugklachten.

De juiste diepte instelling van de monitor arm voorkomt tevens oogklachten. Als uw scherm te ver van u af staat of te dichtbij staat, moeten uw ogen zich overmatig inspannen om te focussen. Dit kan leiden tot o.a. hoofdpijn.

Stap heel gemakkelijk over op ergonomie door de bestaande voet van uw LCD monitor of TV te vervangen door Neo Flex LCD Stand. Dankzij de geïntegreerde Constant Force (CF™) kantel- en hoogteverstellingstechnologie kan de monitor met slechts één vinger 13 cm in hoogte worden versteld, en moeiteloos kantelen, zwenken en van portret naar landschap weergave draaien. Het gepatenteerde hoogteverstellingsmechanisme garandeert een duurzaam verstelbare LCD monitor.

De Neo Flex LCD Stand is de enige voet op de markt die geschikt is voor vrijwel iedere monitor door de unieke gewichtsinstelbaarheid. Tevens blijft de monitor in elke gekozen positie staan zonder dat er knoppen of hendels aan te pas komen.

SPECIFICATIES

Specificaties

Aantal monitoren 1 monitor
Flexplek (gasveer) Ja
Kantelen 35º
Max. gewicht monitor 7,2 kg
Max. hoogte 36 cm
Max. monitorgrootte 24 inch
Montage Voet
VESA afmeting 75 x 75 mm, 100 x 100 mm
Kleur Zilver, Zwart
Zwenken 270º
ADVIESPAGINA
PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS