Polssteunen

Een polssteun zorgt voor ondersteuning van de pols tijdens het gebruik van een toetsenbord of muis. Onze polssteunen zijn gemaakt van hoogwaardig lycra met gelvulling.

Bekijk hier ons assortiment polssteunen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Polssteun toetsenbord

Om klachten, pijn of ongemak aan de polsen tijdens het typen te voorkomen is het belangrijk dat u uw polsen zoveel mogelijk in een neutrale positie houdt waarbij u de spieren zo min mogelijk aanpast. U kunt dit eenvoudig doen door gebruik te maken van een polssteun voor toetsenbord.

 

Polsondersteuning

Polssteunen zijn er voor zowel het toetsenbord als de muis. Het wordt aangeraden om beide te gebruiken om de kans op RSI klachten te verkleinen en comfortabel te kunnen werken. Door de polsen op een polssteun te plaatsen, rusten de polsen op comfortabele kussens in plaats van een hard bureaublad. Tevens voorkom je een knik in de polsen tijdens het typen, waardoor uw onderarm spieren minder belast worden. De polssteun volgt de natuurlijke positionering van de pols en de arm en ondersteunt de pols en hand op een natuurlijke manier. Geschikt voor zowel links als rechtshandige gebruikers.

 

Advies?

Voor een optimale ergonomische werkomgeving, bekijk onze ergonomische (mini-) toetsenbordenergonomische muizendocumenthouders  en  monitorverhogers . Heeft u persoonlijk advies nodig, neem dan contact op met onze ergonomie adviseurs.