ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Polssteun

Om klachten, pijn of ongemak aan de polsen tijdens het typen te voorkomen is het belangrijk dat u uw polsen zoveel mogelijk in een neutrale positie houdt waarbij u de spieren zo min mogelijk aanspant. U kunt dit eenvoudig doen door gebruik te maken van een Polssteun voor uw toetsenbord.

Door de polsen op een polssteun te plaatsen, rusten de polsen op comfortabele kussens in plaats van een hard bureaublad. Tevens voorkomt u een knik in de polsen tijdens het typen, waardoor uw onderarm spieren minder belast worden. De polssteun volgt de natuurlijke positionering van de pols en de arm en ondersteunt de pols en hand op een natuurlijke manier. Hierdoor kunnen lichamelijke klachten aan de arm en pols worden voorkomen en kunt u comfortabel werken.

Onze polssteunen zijn gemaakt van hoogwaardig lycra met gelvulling. Bekijk hier ons assortiment polssteunen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Waarom kiezen voor een polssteun toetsenbord

Wanneer u veel achter de computer werkt belast u vingers, polsen, armen en de schouder- en nekregio. Deze spieren gaan pijn doen en de doorbloeding wordt slechter. Vooral in de handen en vingers is een goede doorbloeding belangrijk en deze worden zwaar belast door het typen en muizen.

Om klachten, pijn of ongemak aan de polsen tijdens het typen te voorkomen is het belangrijk dat u uw polsen zoveel mogelijk in een neutrale positie houdt waarbij u de spieren zo min mogelijk aanpast. U kunt dit doen door gebruik te maken van een polssteun voor toetsenbord. Door de polsen op een polssteun te plaatsen, rusten de polsen op comfortabele kussens in plaats van een hard bureaublad. Een polssteun voor uw muis voorkomt dat u een 'knik' in uw pols heeft tijdens het gebruik van uw muis. Op deze manier kunt u RSI klachten voorkomen.

Voordelen van polsondersteuning van Easy Ergonomics

De polssteunen van Easy Ergonomics zijn van hoge kwaliteit en beschikking over een comfortabele gel- of foamvulling.

Met behulp van een polssteun van Easy Ergonomics:

  • verlaagt u de druk op de polsen
  • voorkomt u het buigen van de polsen
  • verbetert u de polshouding
  • kunt u comfortabel en ergonomisch werken

Specificaties van de polssteun

Polssteunen zijn er voor zowel het toetsenbord, zoals de Polssteun Comfort Gel , als voor de muis, zoals de Muismat Comfort Gel Rechts . Het wordt aangeraden om beide te gebruiken om de kans op RSI klachten te verkleinen en comfortabel te kunnen werken.

De polssteunen van Easy Ergonomics hebben:

  • een stevige, comfortabele vulling
  • een mooi design
  • zijn eenvoudig te reinigen

Advies?

Voor een optimale ergonomische werkomgeving, bekijk ook de volgende categorieën: Mini ToetsenbordErgonomische MuisDocumenthouder  en Monitorstandaard

Heeft u persoonlijk advies nodig, neem dan contact op met onze ergonomie adviseurs.