ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Q-Board Ivory Mini Keyboard (Ergostars Aquarius)

Artikelnummer
MT002.02
De Q-Board Ivory Mini Keyboard (Ergostars Aquarius) is speciaal geschikt voor laptopgebruikers. Door de kleine afmetingen is dit mini keyboard gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. Het Q-Board Ivory Mini Keyboard heeft 85 toetsen (Windows Lay Out).
Lees meer...
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Excl. BTW € 47,00 Incl. BTW € 56,87
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Diverse sneltoetsen
  • Hoge toetsen
OMSCHRIJVING

Details

De juiste positie van de muis is vlakbij het lichaam, waarbij de hand in 1 rechte lijn wordt gehouden met uw elleboog en schouder. Met behulp van een mini keyboard vermindert u de reikafstand naar de muis doordat het numerieke gedeelte is weggelaten.

De Q-Board Ivory Mini Keyboard (Ergostars Aquarius) is speciaal geschikt voor laptopgebruikers. Door de kleine afmetingen is dit mini keyboard gemakkelijk mee te nemen en op te bergen.

In combinatie met een laptopstandaard en een ergonomische muis beschikt u over een ergonomische mobiele werkplek.

Het Q-Board Ivory Mini Keyboard heeft 85 toetsen (conventionele Windows Lay Out) en beschikt over een PS/2 en USB aansluiting.

Lay-out: US / QWERTY.

SPECIFICATIES

Specificaties

Aansluiting USB Kabel
Besturingsysteem Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, OS X (Mac)
Breedte 33,6 cm
Diepte 16,5 cm
Drivers nodig Nee, Plug & Play
Gewicht 690 g
Hoogte 3,2 cm
Toetsenbordindeling QWERTY - US
Lengte Kabel 1,8 m
Numeriek gedeelte Ja, geïntegreerd
Stroomvoorziening USB Kabel
Kleur Ivoor
ADVIESPAGINA

Het gebruik van de muis is afhankelijk van de vorm en positie van uw toetsenbord. De ideale positie voor uw muis is in één lijn met schouder en elleboog of nog dichter naar het midden zoals het geval is bij de Rollermouse . Er wordt ook wel gesproken over "muizen binnen de schouderlijn".

Minitoetsenbord

Bovenstaande illustratie (links) laat een standaard toetsenbord zien. Doordat een standaard toetsenbord aan de rechterzijde een numerieke gedeelte heeft, dient u uw muis te bedienen buiten uw schouderlijn. Hierdoor ontstaat spierspanning in schouder, achterkant schouder en arm.


Het voordeel van een Mini Toetsenbord  is dat het mini toetsenbord geen numeriek gedeelte heeft, waardoor het mini toetsenbord smaller is. Zoals de rechter illustratie aangeeft kunt u hierdoor binnen uw schouderlijn werken met uw muis waardoor klachten kunnen worden voorkomen of verholpen.

Naast de ergonomische aspecten van een mini toetsenbord is een mini toetsenbord door zijn compacte afmetingen eenvoudig mee te nemen in een laptoptas, bijv. als u vaak onderweg bent of mobiel werkt.

Voordelen:

- Maakt muisgebruik binnen de schouderlijn mogelijk
- Vermindert spierspanning in arm en schouder
- Ruimte besparend
- Door compacte afmetingen eenvoudig mee te nemen

PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS