ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

S-Board 840 Mini Toetsenbord

Artikelnummer
MT003
Het S-Board 840 Mini Toetsenbord is een zeer compact mini toetsenbord, is zeer gemakkelijk mee te nemen en past in iedere laptoptas. Dit mini toetsenbord heeft een mooi design en is zowel geschikt voor PC als laptopgebruikers. Incl. multimediatoetsen en 2 USB poorten.
Lees meer...
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Excl. BTW € 54,00 Incl. BTW € 65,34
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Diverse sneltoetsen
  • Lichte toetsenaanslag
  • Degelijke kwaliteit
OMSCHRIJVING

Details

De juiste positie van de muis is vlakbij het lichaam, waarbij de hand in 1 rechte lijn wordt gehouden met uw elleboog en schouder. Met behulp van een mini toetsenbord vermindert u de reikafstand naar de muis doordat het numerieke gedeelte is weggelaten.

Dit lichtgewicht en compacte toetsenbord "S-Board 840 Mini Toetsenbord" is gemakkelijk mee te nemen en past in iedere laptoptas. Het S-Board 840 Mini Toetsenbord heeft een fraai design en is zowel geschikt voor PC en laptopgebruikers.

Het mini-toetsenbord beschikt over een grote entertoets en spatiebalk en is daarnaast voorzien van multimediatoetsen en 2 USB poorten, bijv. voor uw ergonomische muis of bij behorend S-Board 840 numeriek toetsenbord. Het numerieke gedeelte van de S-Board 840 Numerieke Toetsenbord kunt u elders op deze website vinden, onder de productgroep Numerieke Toetsenborden.

Dit toetsenbord heeft aan de onderkant twee klapbare pootjes, waarmee u het toetsenbord aan de achterkant iets hoger kunt instellen.

In combinatie met een laptopstandaard en een ergonomische muis beschikt u over een ergonomische mobiele werkplek. Ideaal als u vaak op bezoek gaat bij klanten of veelvuldig mobiel werkt.

Let op: de toetsen van dit toetsenbord zijn lichtgrijs, niet wit.

Voor Nederlandse klanten wordt de US / QWERTY uitvoering geleverd. Voor Belgische klanten wordt de AZERTY uitvoering geleverd.

Productvideo's 

SPECIFICATIES

Specificaties

Aansluiting USB Kabel
Besturingsysteem Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, OS X (Mac)
Breedte 30,5 cm
Diepte 16,5 cm
Drivers nodig Nee, Plug & Play
Gewicht 480 g
Hoogte 2 cm
Toetsenbordindeling QWERTY - US
Lengte Kabel 1,5 m
Numeriek gedeelte Ja, geïntegreerd
Stroomvoorziening USB Kabel
Kleur Zilver
ADVIESPAGINA

Het gebruik van de muis is afhankelijk van de vorm en positie van uw toetsenbord. De ideale positie voor uw muis is in één lijn met schouder en elleboog of nog dichter naar het midden zoals het geval is bij de Rollermouse . Er wordt ook wel gesproken over "muizen binnen de schouderlijn".

Minitoetsenbord

Bovenstaande illustratie (links) laat een standaard toetsenbord zien. Doordat een standaard toetsenbord aan de rechterzijde een numerieke gedeelte heeft, dient u uw muis te bedienen buiten uw schouderlijn. Hierdoor ontstaat spierspanning in schouder, achterkant schouder en arm.


Het voordeel van een Mini Toetsenbord  is dat het mini toetsenbord geen numeriek gedeelte heeft, waardoor het mini toetsenbord smaller is. Zoals de rechter illustratie aangeeft kunt u hierdoor binnen uw schouderlijn werken met uw muis waardoor klachten kunnen worden voorkomen of verholpen.

Naast de ergonomische aspecten van een mini toetsenbord is een mini toetsenbord door zijn compacte afmetingen eenvoudig mee te nemen in een laptoptas, bijv. als u vaak onderweg bent of mobiel werkt.

Voordelen:

- Maakt muisgebruik binnen de schouderlijn mogelijk
- Vermindert spierspanning in arm en schouder
- Ruimte besparend
- Door compacte afmetingen eenvoudig mee te nemen

PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS

Aanvullende en alternatieve producten: