ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Skylar Double Monitorarm Zilver

Artikelnummer
MA120.01
Met behulp van de Skylar Double Monitorarm Zilver plaatst u beide monitoren op de ideale kijkhoogte en verbetert u uw werkhouding. Deze dubbele monitorarm heeft een modern uiterlijk en past in ieder interieur. De Skylar Double Monitorarm is in een handomdraai geïnstalleerd op uw kantoor- of thuiswerkplek.
Lees meer...
Verwachte levertijd: 1 tot 2 weken
Excl. BTW € 125,00 Incl. BTW € 151,25
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Geschikt voor 2 monitoren van maximaal 8 kg
  • Met bureauklem en bladdoorvoer
OMSCHRIJVING

Details

Wanneer uw monitor te hoog of te laag is ingesteld, moet u uw nek onbewust vaak buigen om op het scherm te kunnen kijken. Het buigen van uw nek zorgt ervoor dat de spierspanning in de nek en schouder toeneemt en den duur kunt u last krijgen van nek- en schouderklachten.

Bij een onjuist ingestelde monitor kunt daarnaast ook last krijgen van oogklachten en hoofdpijn. De bovenzijde van uw monitor dient op ooghoogte te staan of enkele centimeters lager. Dit zorgt ervoor dat de nek in een neutrale stand blijft en dat de ogen net iets naar beneden kunnen draaien. Hierdoor zullen uw ogen minder snel moe worden.

Met behulp van de Skylar Double Monitorarm Zilver plaatst u beide monitoren op de ideale kijkhoogte en verbetert u uw werkhouding. Deze dubbele monitorarm heeft een modern uiterlijk en past in ieder interieur. Deze monitorarm is in een handomdraai geïnstalleerd op uw kantoor- of thuiswerkplek. De monitoren kunnen door middel van een draaiknopje eenvoudig in hoogte versteld worden, zonder gereedschap. De armen van de Skylar Double Monitorarm hebben meerdere scharnierpunten en voldoende bereik waardoor u meer flexibiliteit krijgt bij het instellen van uw monitoren. De Skylar Double Monitoram Zilver is standaard voorzien van doorzichtige kunststof kapjes en wordt geleverd met een bureauklem, bladdoorvoer (voor montage door het tafelblad) en een Vesa quick release systeem.

De Skylar Double Monitorarm is verkrijgbaar in een witte, zilveren of zwarte uitvoering en is geschikt voor iedere werkplek die ergonomisch ingericht dient te worden.

Voordelen van een dubbele monitorarm

Wanneer uw monitoren op de juiste hoogte, diepte en kijkafstand staan ingesteld creëert u een betere werkhouding, waardoor u minder snel last zal krijgen van uw rug, schouders, nek en ogen. Door te werken met twee monitoren bespaart u daarnaast ook tijd. Door dual screen te werken kunt u namelijk meerdere applicaties verdelen over twee beeldschermen. Op deze wijze kunt u sneller en effectiever werken. Uit onderzoek blijkt dat u door met twee beeldschermen te werken u uw productiviteit kunt verhogen met 10% en daarnaast in dezelfde tijd 33% minder fouten maakt (Colvin et al., 2004). Dankzij het gebruik van de Skylar Double Monitorarm Zilver creëert u meer ruimte en rust op het bureau en is uw werkplek opgeruimd.

Door een verminderd ziekteverzuim, doordat u een veel betere werkhouding aanneemt en ergonomischer kunt werken, bespaart u hiermee uiteindelijk zelfs kosten! 

SPECIFICATIES

Specificaties

Aantal monitoren 2 monitoren
Bereik bureauklem 5 cm
Diepte instelling 50 cm
Flexplek (gasveer) Nee
Kantelen 180º
Max. gewicht monitor 2 x 8 kg
Max. hoogte 41 cm
Max. monitorgrootte 30 inch
Montage Bureauklem, Bladdoorvoer
Roteren 360º
VESA afmeting 75 x 75 mm, 100 x 100 mm
Kleur Zilver
ADVIESPAGINA
PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS