ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

UltraStand Universal Laptopstandaard

Artikelnummer
LS032

Geïntegreerde laptopstandaard, altijd bij jou. Deze laptopstandaard kun je nooit vergeten! Je bevestigt deze op de onderzijde van je laptop, deze standaard is geschikt voor een breed scala aan laptopmodellen van 13 tot 16 inch. De UltraStand Universal kan gemakkelijk op de laptop worden bevestigd dankzij de plak strips. Je zult niet eens merken dat je de UltraStand Universal bij je draagt dankzij het extreem lichte gewicht (89 gram) en de dikte (10 mm). Het hoogwaardige aluminium sandwichmateriaal maakt de UltraStand Universal zeer deukbestendig en zeer stabiel. Stel eenvoudig de optimale hoogte in tussen 95 en 160 mm via de flexibele band met magneetsluiting aan de voorzijde. Vergeet voortaan nooit meer jouw laptopstandaard voor jouw mobiele werk en ga overal in een gezondere, comfortabelere houding werken.

Lees meer...
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Excl. BTW € 59,99 Incl. BTW € 72,59
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Geïntegreerd met laptop
  • Opvouwbaar & lichtgewicht
  • Goede kwaliteit, modern design
OMSCHRIJVING

Details

Geïntegreerde laptopstandaard, altijd bij je. Deze laptopstandaard kun je nooit vergeten! Je bevestigt deze op de onderzijde van je laptop, deze standaard is geschikt voor een breed scala aan laptopmodellen van 13 tot 16 inch. De UltraStand Universal kan gemakkelijk op de laptop worden bevestigd dankzij de plak strips. Je zult niet eens merken dat je de UltraStand Universal bij je draagt dankzij het extreem lichte gewicht (89 gram) en de dikte (10 mm). Het hoogwaardige aluminium sandwichmateriaal maakt de UltraStand Universal zeer deukbestendig en zeer stabiel. Stel eenvoudig de optimale hoogte in tussen 95 en 160 mm via de flexibele band met magneetsluiting aan de voorzijde. Vergeet voortaan nooit meer jouw laptopstandaard voor jouw mobiele werk en ga overal in een gezondere, comfortabelere houding werken.

Integreert perfect met jouw laptop.

Nadat je hebt gecontroleerd of jouw laptopmodel geschikt is, kan je de UltraStand Universal eenvoudig in het midden van de onderkant van de laptop bevestigen met behulp van de verwijderbare plak strips. De laptopstandaard is met 10 mm ultradun en vormt een eenheid met jouw laptop. Dankzij de magnetische sluiting merk je niet eens dat hij vastzit. Vanaf nu zal je jouw laptopstandaard nooit meer vergeten.

De lijm plakt optimaal op plastic. Mocht je de UltraStand ooit moeten verwijderen, dan zal de laptop niet beschadigen.

LET OP: als de UltraStand Universal Laptopstandaard eenmaal op je geplakt is, kan deze niet meer geretourneerd worden! Het is dus ook niet mogelijk om deze UltraStand Universal Laptopstandaard als proefplaatsing te bestellen.

Gemaakt van hoogwaardig, uniek aluminium sandwichmateriaal.
Dit unieke materiaal, dat ook in de auto-industrie wordt gebruikt, is lichter dan aluminium en bestand tegen deuken en krassen. Het aluminium sandwich materiaal maakt de UltraStand Universal dus zeer duurzaam. Het open ontwerp van de laptopstandaard geeft voldoende ventilatieruimte, zodat uw laptop koel blijft.

SPECIFICATIES

Specificaties

Opvouwbaar Ja
Met documenthouder Nee
Formaat laptop 12 inch, 13 inch, 14 inch, 15 inch, 16 inch
Aantal standen 6
Afmeting opgevouwen 208mm x 287mm x 10mm
Breedte 287 mm
Diepte 208 mm
Gewicht 89 gr
Hoogte 10 mm
Materiaal Lichtgewicht Aluminium
Max. draagvermogen 3 kg
Kleur mat grafiet
ADVIESPAGINA

Juiste houding laptopstandaard

Het laptopgebruik neemt steeds meer toe. Steeds meer mensen verkiezen een laptop boven een desktop computer. Het nadeel van een laptop is dat de instelbaarheid zeer beperkt is, doordat het scherm niet onafhankelijk van het toetsenbord in hoogte of diepte versteld kan worden. Door deze beperkte instelbaarheid is het vaak niet mogelijk om een ergonomisch verantwoorde houding aan te nemen.

De eerste illustratie laat duidelijk zien wat het probleem is van de beperkte instelbaarheid van de laptop.

1. Doordat het beeldscherm te laag ingesteld staat, dient u voorover te buigen. Dit zorgt voor belasting aan rug en nek.
2. Rechtop zitten zorgt ervoor dat de kijkafstand tot het beeldscherm groot is, waardoor lezen bemoeilijkt wordt. Hierdoor dienen uw ogen een te grote inspanning te leveren waardoor hoofdpijn kan ontstaan.


Het gebruik van een Laptopstandaard  is een eenvoudige oplossing om bovengenoemde problemen te voorkomen of op te lossen. Door het gebruik van een laptopstandaard is het wel noodzakelijk om een losse muis te gebruiken in plaats van het geïntegreerde touchpad van de laptop én tevens dient er een apart toetsenbord gebruikt te worden, bij voorkeur een minitoetsenbord.

Voordelen:

- Brengt uw laptop beeldscherm op de juiste hoogte
- Creëert een ergonomische houding
- Past uw laptopwerkplek aan volgens ARBO wetgeving
- Voorkomt nekklachten
- Voorkomt rugklachten

PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS