ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Verstelbaar bureau

Werken achter een verstelbaar bureau kan de kans op lichamelijke klachten en RSI verminderen, doordat u regelmatig wisselt tussen zittend en staand werken. De hele dag stilstaan is niet goed voor de gezondheid. En de hele dag zitten ook niet. Toch verlangen veel bedrijven van hun werknemers dat ze de hele dag blijven staan - of omgekeerd: hun werk vindt noodgedwongen voor het overgrote deel zittend plaats. Wij adviseren om af te wisselen tussen staand werken, zittend werken en lopen. Een in hoogte verstelbaar bureau uitkomst bieden. 

Bekijk onze kwalitatief hoogwaardige Zit Sta bureaus .

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Elektrisch verstelbaar bureau: langdurig staand of langdurig zittend werken?

In de industrie verricht ruim 36% van de werknemers regelmatig méér dan twee uur achter elkaar staand werk. In de handel geldt dat voor 32,8%, en in overige bedrijfstakken ligt dat rond de 28%. (Bron: TNO-onderzoek naar zogenaamde lage risico's in Nederland, 2005). Voorzichtig schattend betekent dit dat in Nederland bijna 2 miljoen mensen risico op blijvende gezondheidsschade lopen door langdurig en eenzijdig staand werk. Met staand werk wordt hierbij werk bedoeld waarbij het lichaamsgewicht voor het merendeel gedragen wordt door benen en voeten, en waarbij de verplaatsing tijdens het werk minder dan 1 meter is.

“Afwisseling” is het sleutelwoord: niet alleen staan, niet alleen zitten, maar afwisselend staan, zitten, lopen. In het merendeel van de gevallen is dat een kwestie van het werk net even anders organiseren. Een verstelbaar bureau kan uitkomst bieden. In ons assortiment hebben wij bureaus die elektrisch verstelbaar zijn en bureaus die handmatig verstelbaar zijn.

In hoogte verstelbare bureau

Wissel staand en zittend werken gemakkelijk en eenvoudig af en voorkom lichamelijke klachten, zoals nek- rug- en schouderklachten. Bent u op zoek naar een bureau dat in hoogte verstelbaar is? Bekijk dan onze verstelbare bureaus. Uw in hoogte verstelbaar bureau wordt geleverd in een doos (niet-gemonteerd), voorzien van montagegereedschap en een Nederlandse handleiding. Het opzetten van de onderstel duurt ongeveer 30-45 minuten. Geef bij uw bestelling aan welke maat en kleur tafelblad u wilt ontvangen. Dit kunt u doen in de check-out in het vrije tekstveld na het kiezen van de betalingsmethode.

Verstelbaar bureau kopen

Wilt u een verstelbaar bureau kopen, maar heeft u behoefte aan meer advies? Neemt u gerust contact op met een van onze adviseurs. U kunt ons bereiken via e-mail, telefoon of via de chat. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur en helpen u graag. 

Easy Ergonomics adviseert bij (beginnende) RSI klachten het gebruik van een Ergonomische Stoel , Ergonomisch Toetsenbord  en een Ergonomische Muis .