Verstelbaar bureau

Werken achter een verstelbaar bureau kan de kans op lichamelijke klachten en RSI verminderen, doordat u regelmatig wisselt tussen zittend en staand werken. De hele dag stilstaan is niet goed voor de gezondheid. En de hele dag zitten ook niet. Toch verlangen veel bedrijven van hun werknemers dat ze de hele dag blijven staan - of omgekeerd: hun werk vindt noodgedwongen voor het overgrote deel zittend plaats. Wij adviseren om af te wisselen tussen staand werken, zittend werken en lopen. Een in hoogte verstelbaar bureau uitkomst bieden. 

Bekijk onze kwalitatief hoogwaardige Zit Sta bureaus .

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 1. Zit Sta Bureau Pro 1 Handmatig - zit sta tafel
  Excl. BTW € 399,00 Incl. BTW € 482,79

  Zit Sta Bureau Pro 1 Handmatig bestaat uit blank geanodiseerde 2 stap aluminium actuators, stalen in breedte verstelbare crossbars en vlakke geanodiseerde aluminium tenen. De hoogteinstelling is te bedienen via een handslinger, welke u onder het bureau kunt wegklappen. De maximale dynamische belasting is 60 kg. Meer Informatie
 2. Zit Sta Bureau Pro 1 elektrisch - zit sta tafel
  Excl. BTW € 559,00 Incl. BTW € 676,39

  Met een Zit Sta Bureau kunt u eenvoudig wisselen tussen zittend en staand werken. Elektrisch in hoogte te verstellen van 70 tot 116cm. Breedte instelbaarheid: 110 cm - 170 cm. Onze Zit Sta Bureau voldoen aan de NEN normen en zijn TUV gecertificeerd. Meer Informatie
 3. Zit Sta Bureau Pro 2 elektrisch - zit sta tafel
  Excl. BTW € 599,00 Incl. BTW € 724,79

  Zit Sta Bureau Elektrisch Pro 2 bestaat uit blank geanodiseerde 2 stap aluminium actuators, stalen in breedte verstelbare crossbars en vlakke geanodiseerde aluminium tenen. De aandrijving bestaat uit 2 motoren, een hoog/laag bediening en een 24V transformator. De maximale dynamische belasting is 100 kg. Meer Informatie
 4. Zit Sta Bureau Pro 2 Motor L-shape - zit sta tafel
  Excl. BTW € 699,00 Incl. BTW € 845,79

  Zit Sta Bureau Pro 2 Motor L-shape heeft per kolom drie blank geanodiseerde aluminium profielen, stalen in breedte verstelbare crossbars en vlakke geanodiseerde aluminium tenen. De aandrijving bestaat uit 2 motoren, een vrij te monteren hoog/laag bediening en een 24V transformator. De maximale dynamische belasting is 100 kg. Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Elektrisch verstelbaar bureau: langdurig staand of langdurig zittend werken?

In de industrie verricht ruim 36% van de werknemers regelmatig méér dan twee uur achter elkaar staand werk. In de handel geldt dat voor 32,8%, en in overige bedrijfstakken ligt dat rond de 28%. (Bron: TNO-onderzoek naar zogenaamde lage risico's in Nederland, 2005). Voorzichtig schattend betekent dit dat in Nederland bijna 2 miljoen mensen risico op blijvende gezondheidsschade lopen door langdurig en eenzijdig staand werk. Met staand werk wordt hierbij werk bedoeld waarbij het lichaamsgewicht voor het merendeel gedragen wordt door benen en voeten, en waarbij de verplaatsing tijdens het werk minder dan 1 meter is.

“Afwisseling” is het sleutelwoord: niet alleen staan, niet alleen zitten, maar afwisselend staan, zitten, lopen. In het merendeel van de gevallen is dat een kwestie van het werk net even anders organiseren. Een verstelbaar bureau kan uitkomst bieden. In ons assortiment hebben wij bureaus die elektrisch verstelbaar zijn en bureaus die handmatig verstelbaar zijn.

In hoogte verstelbare bureau

Wissel staand en zittend werken gemakkelijk en eenvoudig af en voorkom lichamelijke klachten, zoals nek- rug- en schouderklachten. Bent u op zoek naar een bureau dat in hoogte verstelbaar is? Bekijk dan onze verstelbare bureaus. Uw in hoogte verstelbaar bureau wordt geleverd in een doos (niet-gemonteerd), voorzien van montagegereedschap en een Nederlandse handleiding. Het opzetten van de onderstel duurt ongeveer 30-45 minuten. Geef bij uw bestelling aan welke maat en kleur tafelblad u wilt ontvangen. Dit kunt u doen in de check-out in het vrije tekstveld na het kiezen van de betalingsmethode.

Verstelbaar bureau kopen

Wilt u een verstelbaar bureau kopen, maar heeft u behoefte aan meer advies? Neemt u gerust contact op met een van onze adviseurs. U kunt ons bereiken via e-mail, telefoon of via de chat. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur en helpen u graag. 

Easy Ergonomics adviseert bij (beginnende) RSI klachten het gebruik van een Ergonomische Stoel , Ergonomisch Toetsenbord  en een Ergonomische Muis .