Vloermat

De vloermat biedt optimale bescherming voor uw vloer. Of het nu gaat om laminaat, parket, vloertegels of bijvoorbeeld beton. De  polycarbonaat vloermat voorkomt beschadigingen aan uw vloer en verlengt zo de levensduur van uw vloer.  De vloermatten zorgen voor een veilige en comfortabele werkomgeving.

Vloermat bureaustoel

De bureaustoel vloermatten in ons assortiment zijn geschikt voor harde of zachte vloeren. De transparante vloermat voor zachte tapijtvloeren (zoals laagpolig tapijt en vloertegels) heeft kleine nopjes onder de vloermat, zodat deze stevig blijft liggen zonder de ondergrond te beschadigen. De vloermatten voor harde vloeren (zoals parket, laminaat en beton) beschikken over een antislip laag.

 

Vloermat op maat

De polycarbonaat matten zijn verkrijgbaar in 3 maten van 90x120 cm, 120x150 cm en 120x183 cm. De matten zijn beschikbaar voor harde vloeren en tapijtvloeren. De bureaustoel vloermat beschikt over de meest duurzame eigenschappen en biedt de grootste garantie op langdurig gebruik.

 

Vloermat kopen

Wilt u een vloermat kopen, maar heeft u behoefte aan meer advies? Neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers.

 

Easy Ergonomics adviseert bij (beginnende) RSI klachten het gebruik van een bureaustoelergonomische muis  en ergonomisch toetsenbord