ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Vloermatten

In het dagelijks leven zijn kleine beschadigingen aan de vloer meestal niet te voorkomen, ondanks voorzichtig gebruik. Echter; door gebruik te maken van een effectieve Vloermat beschermt u uw vloer tegen krassen of slijtage. Met de polycarbonaat vloermatten van Easy Ergonomics voorkomt u beschadigingen aan uw vloer en verlengt u de levensduur van uw vloer.  De stoelmatten van polycarbonaat zijn buitengewoon stabiel, krasvast en bieden de bureaustoel een ondergrond waarop deze ideaal kan rollen. Daarbij passen de transparante vloermatten in elke woon- of kantooromgeving en laten verder de vloerbedekking zien.

De hoogwaardige vloermatten van Easy Ergonomics beschermen uw vloer op betrouwbare wijze. Of het nu gaat om laminaat, parket, vloertegels of bijvoorbeeld beton. De vloermatten van Easy Ergonomics zorgen voor een veilige en comfortabele werkomgeving. Daarbij laat ze de kleur en het patroon van de vloer volledig tot zijn recht komen. Op de hoge kwaliteit van onze vloermatten kunt u vertrouwen!

Vloermat bureaustoel

De bureaustoel vloermatten in ons assortiment zijn geschikt voor harde of zachte vloeren. De transparante vloermat voor zachte tapijtvloeren (zoals laagpolig tapijt en vloertegels) heeft kleine nopjes onder de vloermat, zodat deze stevig blijft liggen zonder de ondergrond te beschadigen. De vloermatten voor harde vloeren (zoals parket, laminaat en beton) beschikken over een antislip laag.

 

Vloermat op maat

De polycarbonaat matten zijn verkrijgbaar in 3 maten van 90x120 cm, 120x150 cm en 120x183 cm. De matten zijn beschikbaar voor harde vloeren en tapijtvloeren. De bureaustoel vloermat beschikt over de meest duurzame eigenschappen en biedt de grootste garantie op langdurig gebruik.

 

Vloermat kopen

Wilt u een vloermat kopen, maar heeft u behoefte aan meer advies? Neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers.

 

Easy Ergonomics adviseert bij (beginnende) RSI klachten het gebruik van een bureaustoelergonomische muis  en ergonomisch toetsenbord