ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Vloermat Met Nop (120cmx150cm)

Artikelnummer
VM001.02
De polycarbonate vloermat met nop is speciaal ontwikkeld voor op een zachte ondergrond, zoals: tapijt of vloerbedekking. Ze passen in elk kantoorinrichting en hebben een zeer lange levensduur. De polycarbonate vloermat met nop is milieuvriendelijk, brandveilig en volledig recycle-baar.
Lees meer...
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Excl. BTW € 77,00 Incl. BTW € 93,17
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Beschermt uw vloerbedekking
  • Gemaakt van duurzaam materiaal
OMSCHRIJVING

Details

Polycarbonate vloermatten zorgen voor een veilige en comfortabele werkomgeving. Daarnaast voorkomt het gebruik van een polycarbonate vloermat onnodige belasting van de rugspieren. Tevens zorgen de polycarbonate vloermatten voor het behoud van uw vloer en verlengen ze de levensduur van uw vloer door beschadigingen te voorkomen.

De polycarbonate vloermat met nop is speciaal ontwikkeld voor op een zachte ondergrond, zoals: tapijt of vloerbedekking. Ze passen in elk kantoorinrichting en hebben een zeer lange levensduur.

Deze vloermatten worden gemaakt van transparante kunststof met een licht gestructureerde bovenzijde. Daarnaast beschikken de vloermatten over een nopjes profiel aan de onderzijde, die ervoor zorgt dat de mat niet zomaar kan verschuiven.

De polycarbonate vloermat met nop is milieuvriendelijk, brandveilig en volledig recycle-baar. Daarnaast is deze vloermat gemakkelijk te reinigen.

SPECIFICATIES

Specificaties

ADVIESPAGINA
PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS