ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Vloermat Met Nop (120cmx183cm)

Artikelnummer
VM001.03
De polycorbonaat vloermat met noppen kunt u gebruiken op een zachte ondergrond, zoals: tapijt of vloerbedekking. Ze passen in elk kantoorinrichting en hebben een zeer lange levensduur. De polycarbonate vloermat met nop is milieuvriendelijk, brandveilig en volledig recycle-baar.
Lees meer...
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Excl. BTW € 115,00 Incl. BTW € 139,15
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Beschermt uw vloerbedekking
  • Gemaakt van duurzaam materiaal
OMSCHRIJVING

Details

De polycorbonaat vloermat met noppen kunt u gebruiken op een zachte ondergrond, zoals: tapijt of vloerbedekking. Door gebruik te maken van een polycorbonaat vloermat beschermt u uw vloer en voorkomt u beschadigingen aan de vloer. Daarnaast voorkomt het gebruik van een polycarbonate vloermat onnodige belasting van de rugspieren.

Deze vloermatten worden gemaakt van transparante kunststof met een licht gestructureerde bovenzijde. De vloermatten beschikken over een nopjes profiel aan de onderzijde, die ervoor zorgt dat de mat niet zomaar kan verschuiven.

De polycorbonaat vloermatten van Easy Ergonomics zijn neutraal, passen in elk kantoorinrichting en hebben een zeer lange levensduur. Daarnaast zijn ze milieuvriendelijk, brandveilig, volledig recyclebaar en eenvoudig te reinigen.

SPECIFICATIES

Specificaties

ADVIESPAGINA
PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS