ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Vloermat Zonder Nop (90cmx120cm)

Artikelnummer
VM002.01
De polycarbonate vloermat zonder noppen is speciaal ontwikkeld voor op een harde ondergrond, zoals: tegels, laminaat of houten vloeren. Deze vloermatten passen in iedere kantoorinrichting en hebben een zeer lange levensduur. De vloermat zonder nop is gemaakt van transparant kunststof met een licht gestructureerde bovenzijde. Voorzien van een antisliplaag aan de onderzijde.
Lees meer...
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Excl. BTW € 39,00 Incl. BTW € 47,19
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Beschermt uw vloer
  • Gemaakt van duurzaam materiaal
OMSCHRIJVING

Details

De polycarbonaat vloermat zonder noppen is geschikt voor op een harde ondergrond, zoals: beton, tegels, laminaat of een houten vloer. Door gebruik te maken van een polycarbonate mat zorgt u er ten eerste voor dat uw vloer langer mooi blijft, doordat beschadigingen aan uw vloer worden voorkomen. Daarnaast hebben ze ook een ergonomische functie. Polycarbonate vloermatten zorgen voor een veilige en comfortabele werkomgeving en voorkomen/verminderen daarnaast onnodige belasting van de rugspieren, doordat uw bureaustoel gemakkelijker te verplaatsen is door de harde ondergrond.

Deze vloermatten zijn neutraal en passen door daardoor in iedere kantoorinrichting. Ze zijn gemaakt van transparant kunststof met een licht gestructureerde bovenzijde en hebben een zeer lange levensduur. Daarnaast is deze vloermat voorzien van een antisliplaag aan de onderzijde, waardoor de mat niet zomaar kan verschuiven.

De polycarbonate vloermat zonder nop is milieuvriendelijk, brandveilig, volledig recyclebaar en eenvoudig te reinigen.

SPECIFICATIES

Specificaties

ADVIESPAGINA
PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS