Voetenbank

Wanneer uw bureau en/of bureaustoel niet in hoogte te verstellen is, kan een voetenbank uitkomst bieden. Door uw voeten op een voetenbank te plaatsen voorkomt u dat de benen hangen. Daarnaast voorkomt/vermindert u klachten aan rug en schouders door een verbeterde zithouding.

Onze voetenbanken zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar of kantelbaar en daardoor helemaal naar ieders wensen aan te passen. Een voetenbankje draagt bij aan een betere en effectievere werkhouding.

Ergonomische voetenbank

Bij de juiste stoelhoogte moet u uw voeten plat op de grond kunnen zetten. Wanneer u niet met uw voeten bij de grond kunt, raden wij aan gebruik te maken van een verstelbaar voetenbankje.  Een ergonomisch voetenbankje onder uw bureau zorgt voor een ergonomisch verantwoorde zithouding. Met een voetensteun zit u met ontspannen schouders dieper in uw stoel. Op deze manier voorkomt u onderrugklachten en afhangende en afknellende benen. Daarnaast kunt u eenvoudig uw werkhouding afwisselen.

 

Voetenbank kopen

Bent u op zoek naar een voetenbank, maar heeft u behoefte aan meer advies of wilt u graag een voetenbank uitproberen? Neem dan contact op met onze adviseurs.

 

Bekijk ook de volgende ergonomische producten: ergonomische muizendocumenthouders  en laptopstandaarden .