ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Voetensteun

Voor een juiste zithouding is het belangrijk dat de bovenbenen horizontaal staan en de knieën in een hoek van 90°. Wanneer uw bureaustoel niet aan uw persoonlijke voorkeuren instelbaar is of wanneer uw bureau en/of bureaustoel een vaste hoogte heeft en daarbij te hoog staat, kan een voetensteun uitkomst bieden. Door uw voeten op een voetenbankje te plaatsen voorkomt u dat de benen hangen. Daarnaast voorkomt/vermindert u klachten aan rug en schouders door een verbeterde zithouding.

Een voetensteun draagt bij aan een betere en effectievere, ergonomische werkhouding. Easy Ergonomics heeft diverse voetsteunen in het assortiment. Ze zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar of kantelbaar en daardoor helemaal naar ieders wensen aan te passen. Bekijk ons ruime assortiment en vindt een voetenbank die bij u past. Mocht u vragen hebben dan kunt u gerust contact opnemen met één van onze adviseurs!

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Ergonomische voetensteun

Een ergonomische voetensteun onder uw bureau zorgt voor een ergonomisch verantwoorde zithouding. U zit ontspannen in uw stoel, waarbij uw bovenbenen horizontaal staan en de onderbenen in een hoek van 90°. Dit zorgt voor de minste spierspanning. Het is van belang bij een goede ergonomische voetensteun dat er een antislip laag aan de onderzijde zit. Dit zorgt er namelijk voor dat uw voeten, zonder extra inspanning,  blijven staan. Als dit niet het geval is kan dit leiden tot verkrampen. Zorg bij het plaatsen van de voetenbank dat deze stabiel op de grond staat.

Een voetenbankje is zeer geschikt ter preventie van houdingsklachten. U kunt de voetensteun eenvoudig op kantoor of op uw thuiswerkplek gebruiken om een ergonomische werkhouding te creëren.

Voordelen van een ergonomisch voetenbankje:

  • Stimuleert een ergonomische zithouding
  • Voorkomt of vermindert rugklachten en klachten aan de benen
  • Eenvoudig aan persoonlijke voorkeuren in te stellen
  • Goedkope ergonomische oplossing


Instellen van uw voetensteun op kantoor

U kunt uw voetensteun op kantoor op diverse manieren instellen. Zo kunt u:

  • De hoogte instellen
  • Uw voetenbankje kantelen / hoek instellen


De verschillende instellingen van een voetensteun zorgen ervoor dat u ook eenvoudig kunt afwisselen in voethoudingen. Zo kunt u de voetensteun vastzetten of dynamisch instellen, zodat de bloeddoorstroom wordt gestimuleerd. Op deze wijze kunt u voorkomen dat bijvoorbeeld uw enkels gaan opzetten.


Voetensteun kopen

Bent u op zoek naar een voetenbank, maar heeft u behoefte aan meer advies of wilt u graag een product uitproberen? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wilt u zeker weten of het product aan uw verwachtingen zal voldoen? Dat is bij Easy Ergonomics geen probleem. U kunt de voetensteun namelijk kosteloos 21 dagen testen!

Bekijk ook de volgende ergonomische producten: Ergonomische Muis , Documenthouder   en Laptopstandaard  .