ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Voetensteun

Voor een juiste zithouding is het belangrijk dat de bovenbenen horizontaal staan en de knieën in een hoek van 90°. Wanneer uw bureaustoel niet aan uw persoonlijke voorkeuren instelbaar is of wanneer uw bureau en/of bureaustoel een vaste hoogte heeft en daarbij te hoog staat, kan een voetensteun uitkomst bieden. Door uw voeten op een voetenbankje te plaatsen voorkomt u dat de benen hangen. Daarnaast voorkomt/vermindert u klachten aan rug en schouders door een verbeterde zithouding.

Een voetensteun draagt bij aan een betere en effectievere, ergonomische werkhouding. Easy Ergonomics heeft diverse voetsteunen in het assortiment. Ze zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar of kantelbaar en daardoor helemaal naar ieders wensen aan te passen. Bekijk ons ruime assortiment en vindt een voetenbank die bij u past. Mocht u vragen hebben dan kunt u gerust contact opnemen met één van onze adviseurs!

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 1. Meest verkocht Twin Ergo Voetenbank Zwart
  Excl. BTW € 42,00 Incl. BTW € 50,82

  De Twin Ergo Voetensteun is een verstelbare voetensteun en biedt de gehele voet de nodige ondersteuning. De voetensteun volgt iedere beweging en past zich aan iedere hakhoogte aan. Verchroomd, stalen frame met kunststof paneel. Meer Informatie
 2. Meest verkocht ErgoStretch Voetensteun
  Excl. BTW € 92,00 Incl. BTW € 111,32

  Met de ErgoStretch Voetensteun creëert u een ontspannen, comfortabele ergonomisch verantwoorde werkhouding. De extra beenleuning op deze ErgoStretch Voetensteun biedt u de mogelijkheid om tussendoor van houding te veranderen en uw benen te ontspannen door ze op de benensteun te leggen.

  Meer Informatie
 3. Meest verkocht Twin Stretch voetenbank met beensteun
  Excl. BTW € 79,00 Incl. BTW € 95,59

  De Twin Stretch voetenbank met beensteun doet zijn functie alle eer aan qua ergonomie en ontspanning! Je komt pas echt tot rust als je deze voetensteun gebruikt, niet alleen om je voeten te ondersteunen, maar ook om je benen te ontspannen.

  Meer Informatie
 4. Anti Slip Voetensteun
  Excl. BTW € 39,00 Incl. BTW € 47,19

  Deze Anti Slip Voetensteun helpt om de houding en bloedsomloop te verbeteren door een verhoging van voeten en benen. Deze voetensteun is gemaakt van slagvast polystyrene, de antislip zorgt voor extra goede stabiliteit. Het plateau is kantelbaar (0- 20°) om zo de ideale hoek te bereiken die het meeste ondersteuning biedt.

  Meer Informatie
 5. Twin Active Voetenbank Zwart - voetensteun
  Excl. BTW € 39,00 Incl. BTW € 47,19

  De Twin Active Voetensteun Zwart is eenvoudig in 3 hoogtes instelbaar ( 6cm - 9 cm- 12 cm). De hoek van de voetensteun is met uw voet in te stellen door er lichte druk op uit te oefenen. Door de vele instellingsmogelijkheden is deze voetensteun geschikt voor vrijwel iedere gebruiker. Meer Informatie
 6. Twin Active Voetenbank Zilver - voetensteun
  Excl. BTW € 39,00 Incl. BTW € 47,19

  De Twin Active Voetensteun Zilver is eenvoudig in 3 hoogtes instelbaar ( 6cm - 9 cm- 12 cm). De hoek van de voetensteun is met uw voet in te stellen door er lichte druk op uit te oefenen. Door de vele instellingsmogelijkheden is deze voetensteun geschikt voor vrijwel iedere gebruiker.

  Meer Informatie
 7. Easy Voetenbank - voetensteun
  Excl. BTW € 39,00 Incl. BTW € 47,19

  De Easy Voetensteun kan in 4 hoogtes worden ingesteld. Deze voetensteun beschikt over een rubberen antisliplaag die extra comfort geeft en schuiven voorkomt. Verkrijgbaar in de kleur grijs-zwart.

  Meer Informatie
 8. Twin Basic Voetensteun
  Excl. BTW € 29,00 Incl. BTW € 35,09

  De Twin Basic Voetensteun is een compacte, verstelbare voetensteun en biedt de nodige ondersteuning. De voetensteun volgt gemakkelijk de bewegingen en stand van de voet en past zich aan iedere hakhoogte aan.

  Verchroomd, stalen frame met kunststof paneel.

  Meer Informatie
 9. Twin Ergo Voetensteun Halfrond
  Excl. BTW € 36,00 Incl. BTW € 43,56

  De Twin Ergo Voetensteun is een verstelbare voetensteun en biedt de gehele voet de nodige ondersteuning. De voetensteun volgt iedere beweging en past zich aan iedere hakhoogte aan. Verchroomd, stalen frame met kunststof paneel. Meer Informatie
 10. Voetenbank Massage Pro - voetensteun
  Excl. BTW € 39,00 Incl. BTW € 47,19

  De Voetensteun Massage Pro beschikt over noppen die zorgen voor een masserende werking op uw voeten. De Voetensteun Massage Pro is in 3 hoogtes instelbaar op 100, 135 of 170mm. De hellingshoek van het steunvlak is instelbaar op 0 – 45 graden. Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Ergonomische voetensteun

Een ergonomische voetensteun onder uw bureau zorgt voor een ergonomisch verantwoorde zithouding. U zit ontspannen in uw stoel, waarbij uw bovenbenen horizontaal staan en de onderbenen in een hoek van 90°. Dit zorgt voor de minste spierspanning. Het is van belang bij een goede ergonomische voetensteun dat er een antislip laag aan de onderzijde zit. Dit zorgt er namelijk voor dat uw voeten, zonder extra inspanning,  blijven staan. Als dit niet het geval is kan dit leiden tot verkrampen. Zorg bij het plaatsen van de voetenbank dat deze stabiel op de grond staat.

Een voetenbankje is zeer geschikt ter preventie van houdingsklachten. U kunt de voetensteun eenvoudig op kantoor of op uw thuiswerkplek gebruiken om een ergonomische werkhouding te creëren.

Voordelen van een ergonomisch voetenbankje:

 • Stimuleert een ergonomische zithouding
 • Voorkomt of vermindert rugklachten en klachten aan de benen
 • Eenvoudig aan persoonlijke voorkeuren in te stellen
 • Goedkope ergonomische oplossing


Instellen van uw voetensteun op kantoor

U kunt uw voetensteun op kantoor op diverse manieren instellen. Zo kunt u:

 • De hoogte instellen
 • Uw voetenbankje kantelen / hoek instellen


De verschillende instellingen van een voetensteun zorgen ervoor dat u ook eenvoudig kunt afwisselen in voethoudingen. Zo kunt u de voetensteun vastzetten of dynamisch instellen, zodat de bloeddoorstroom wordt gestimuleerd. Op deze wijze kunt u voorkomen dat bijvoorbeeld uw enkels gaan opzetten.


Voetensteun kopen

Bent u op zoek naar een voetenbank, maar heeft u behoefte aan meer advies of wilt u graag een product uitproberen? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wilt u zeker weten of het product aan uw verwachtingen zal voldoen? Dat is bij Easy Ergonomics geen probleem. U kunt de voetensteun namelijk kosteloos 21 dagen testen!

Bekijk ook de volgende ergonomische producten: Ergonomische Muis , Documenthouder   en Laptopstandaard  .