ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Zit Sta Bureau

Arbo-specialisten adviseren steeds vaker het gebruik van Zit Sta Bureau. Een zit-sta bureau resulteert in meer variatie in de werkhouding gedurende de dag. Meerdere onderzoeken laten zien dat werken achter een zit sta bureau leidt tot minder klachten in de rug, nek en schouders in vergelijking tot werken achter een bureau waaraan uitsluitend zittend gewerkt kan worden. Bijkomend voordeel van het afwisselen tussen staand en zittend werken is dat de concentratie langer op een hoog peil kan blijven en zo ook de werkprestatie tijdens beeldschermwerk kan verbeteren.

Easy Ergonomics adviseert om zoveel mogelijk af te wisselen tussen staand werken, zittend werken en beweging. In het merendeel van de gevallen is dat een kwestie van een aantal kleine aanpassingen van de ergonomische werkplek. Denk hierbij aan een Zit Sta Bureau Ergonomische bureaustoel en Voetenbank .  Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een sta bureau of een ander ergonomische hulpmiddel, maar heeft u behoefte aan meer advies? Neemt u gerust contact op met onze adviseurs. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Staand en zittend werken afwisselend met de zit sta bureau

Easy Ergonomics adviseert om zoveel mogelijk af te wisselen tussen staand werken, zittend werken en beweging. Afwisselen van zittend en staand werken leidt tot een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim. Een zit-sta bureau kan worden ingesteld op de juiste zit- en stahoogte en is zeer geschikt voor flexwerkplekken.

Voordelen van een zit-sta bureau: meer variatie in de werkhouding

Mensen die gedurende hun werkdag vrijwel alleen maar zitten of staan hebben meer kans op rugklachten dan mensen die regelmatig afwisselen tussen zittend en staand werken achter een zit-sta bureau. Afwisselend staand en zittend werken leidt tot een gevarieerde werkhouding gedurende de dag. Het is echter belangrijk om te weten dat te lang staand werken, net als te lang zittend werken, belastend kan zijn voor het lichaam. Juist de afwisseling tussen staan, zitten en bewegen kan lichamelijke klachten voorkomen en/of verminderen.

Hieronder hebben we de voordelen van een zit-sta bureau nogmaals voor u opgesomd:

  • Verbeterde doorbloeding van alle organen, weefsels en spieren
  • Verhoogde concentratie
  • Hogere productiviteit / werkprestatie
  • Minder klachten in de rug, nek en schouders

Elektrisch verstelbare zit sta bureaus

Er zijn zit sta bureaus beschikbaar in verschillende uitvoeringen en met verschillende verstelmogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een elektrisch zit-sta bureau, of voor een bureau dat u handmatig moet bedienen. Elektrisch verstelbare zit sta bureaus zijn sneller en eenvoudiger in hoogte te verstellen dan exemplaren die u met de hand moet bedienen. Daarentegen zijn zit-sta bureaus die handmatig moeten worden bediend vaak wel goedkoper dan elektrisch verstelbare bureaus.

Zit Sta Bureau kopen

Wilt u een zit sta bureau kopen, maar heeft u behoefte aan meer advies? Neemt u gerust contact op met een van onze adviseurs. Het zeer hoge serviceniveau staat centraal bij Easy Ergonomics, wat zich vertaald in deskundig advies, snel antwoord op uw vragen, de mogelijkheid om geselecteerde producten vrijblijvend te testen, een uitgebreid assortiment en een gunstige prijs.

Easy Ergonomics adviseert bij (beginnende) RSI klachten  het gebruik van een ergonomische bureaustoelergonomische muis  en ergonomisch toetsenbord .