ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Zit Sta Tafel

Arbo-specialisten adviseren steeds vaker het gebruik van Zit Sta Tafel. Met een Zit Sta Tafel wisselt u eenvoudig tussen zittend en staand werken. Onderzoek heeft aangetoond dat regelmatig wisselen tussen zittend en staand werken de kans op lichamelijk klachten en RSI kan verminderen.

Tevens blijft u hierdoor ook tijdens kantooruren meer in beweging.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Staand en zittend werken afwisselend met de zit sta tafel

Ruim 36% van de werknemers in de industrie werkt regelmatig méér dan twee uur achter elkaar staand. In de handel geldt dat voor 32,8%, en in overige bedrijfstakken ligt dat rond de 28%. (Bron: TNO-onderzoek naar zogenaamde lage risico's in Nederland, 2005). Dit betekent dat bijna 2 miljoen Nederlanders risico lopen op blijvende gezondheidsschade door langdurig en eenzijdig staand werken.

Easy Ergonomics adviseert om zoveel mogelijk af te wisselen tussen staand werken, zittend werken en beweging. In het merendeel van de gevallen is dat een kwestie van een aantal kleine aanpassingen van de ergonomische werkplek. Denk hierbij aan een Zit Sta Bureau , Ergonomische Bureaustoel en Voetensteun 

Voordelen van een zit-sta tafel

Een zit-sta tafel resulteert in meer variatie in de werkhouding gedurende de dag. Meerdere onderzoeken laten zien dat een zit-sta tafel leidt tot minder klachten in de rug, nek en schouders in vergelijking met een reguliere tafel waaraan uitsluitend zittend gewerkt kan worden. Het effect van het afwisselen van staan en zitten heeft als gevolg dat de concentratie langer op een hoog peil kan blijven. Ook de werkprestatie tijdens beeldschermwerk kan verbeteren door een zit-sta tafel.

Zit Sta Tafel kopen

Wilt u een zit sta tafel kopen, maar heeft u behoefte aan meer advies? Neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers. Het zeer hoge serviceniveau staat centraal bij Easy Ergonomics, wat zich vertaald in deskundig advies, snel antwoord op uw vragen, de mogelijkheid om geselecteerde producten vrijblijvend te testen, een uitgebreid assortiment en een gunstige prijs.