ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Zoom 102 Monitorarm Zilver

Artikelnummer
MA017
De Zoom 102 Monitorarm biedt optimaal werkcomfort door de flexibele arm met extra scharnierpunt waardoor een horizontaal bereik wordt geboden van 43 cm. Door het ingebouwde schuifmechanisme eenvoudig in hoogte te verstellen. Geschikt voor (thuis)werkplek oplossingen met TFT, LCD of Plasma scherm tot 28 inch, met een maximum draagvermogen van 15 kg. Ook in wit leverbaar.
Lees meer...
Verwachte levertijd: 2 tot 3 weken
Excl. BTW € 152,00 Incl. BTW € 183,92
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Geschikt voor 1 monitor t/m 28inch
  • In hoogte en diepte verstelbaar
  • Stijlvol design
OMSCHRIJVING

Details

De Zoom 102 Monitorarm biedt optimaal werkcomfort door de flexibele arm met extra scharnierpunt waardoor een horizontaal bereik wordt geboden van 43 cm.

Geschikt voor (thuis)werkplek oplossingen met TFT, LCD of Plasma scherm t/m 28 inch, met een maximum draagvermogen van 15 kg. Individueel in hoogte verstelbaar met behulp van het ingebouwde schuifmechanisme. Het schuifmechanisme is te bedienen door de een draaiknop in de verticale staander een kwartslag te draaien.

De Zoom 102 Monitorarm wordt standaard geleverd met bladdoorvoer. Wanneer u de monitorarm met een bladklem wilt bevestigen, dan kunt u deze klem elders op deze website verkrijgen.

Op aanvraag ook in wit leverbaar.

SPECIFICATIES

Specificaties

Aantal monitoren 1 monitor
Bereik bladdoorvoer 5 cm
Bereik bureauklem 5 cm
Diepte instelling 42 cm
Flexplek (gasveer) Nee
Kantelen 30º
Max. gewicht monitor 15 kg
Max. hoogte 37,5 cm
Max. monitorgrootte 28 inch
Montage Bureauklem, Bladdoorvoer
Roteren 360º
VESA afmeting 75 x 75 mm, 100 x 100 mm
Kleur Zilver
Zwenken 360º
ADVIESPAGINA
PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS

Aanvullende en alternatieve producten: