ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Zoom 102 Twin Monitorarm Zilver

Artikelnummer
MA018
De Zoom 102 Twin onderscheidt zich als monitorarm met ergonomische en ruimtebesparende eigenschappen, t.b.v. twee schermen, die zowel "side to side" als "back to back" geplaatst kunnen worden. Deze monitorarm is geschikt voor twee schermen tot 24 inch met een maximum van 7,5 kg. Ook in wit leverbaar.
Lees meer...
Verwachte levertijd: 1 tot 2 weken
Excl. BTW € 289,00 Incl. BTW € 349,69
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Geschikt t/m 2 x 24 inch
  • In hoogte en diepte verstelbaar
  • Stijlvol design
OMSCHRIJVING

Details

De Zoom 102 Twin onderscheidt zich als monitorarm met ergonomische en ruimtebesparende eigenschappen, t.b.v. twee schermen, die zowel "side to side" als "back to back" geplaatst kunnen worden. Deze monitorarm is geschikt voor twee schermen tot 24 inch met een maximum van 7,5 kg.

Het hoogwaardige design in combinatie met de eenvoudige en gereedschapsloze hoogte instelbaarheid maken de Zoom 102 Twin tot een eyecatcher binnen zijn soort.

Zoom 102 Twin wordt standaard geleverd met M12 bladdoorvoer. Een M12 bladdoorvoer houdt in dat u een gat moet boren in uw bureaublad om de monitorarm te kunnen bevestigen. Wilt u liever geen gat boren in uw bureaublad, dan biedt de Flex bevestigingsklem uitkomst. De Flex bevestigingsklem is elders op deze website verkrijgbaar.

In hoogte verstelbaar d.m.v. een draaiknop en ingebouwd schuifmechanisme.

Op aanvraag ook leverbaar in wit.

SPECIFICATIES

Specificaties

Aantal monitoren 2 monitoren
Bereik bladdoorvoer 5 cm
Bereik bureauklem 5 cm
Diepte instelling 42 cm
Flexplek (gasveer) Nee
Kantelen 30º
Max. gewicht monitor 2 x 7,5 kg
Max. hoogte 42 cm
Max. monitorgrootte 24 inch
Montage Bureauklem, Bladdoorvoer
Roteren 360º
VESA afmeting 75 x 75 mm, 100 x 100 mm
Kleur Zilver
Zwenken 360º
ADVIESPAGINA
PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS

Aanvullende en alternatieve producten: