ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Kosteloze Proefplaatsing

Easy Ergonomics streeft naar 100% klanttevredenheid. Wij bieden onze klanten daarom de mogelijkheid om onze producten gedurende 30 dagen op proef te gebruiken middels een Proefplaatsing. Een proefplaatsing is een extra service met een aantal voordelen voor u:

  • U krijgt de kans om een aantal producten middels een proefplaatsing te testen.(Maximaal 4 producten, maar in overleg kunnen er meerdere producten naar u verstuurd worden. Neemt u gerust even contact op voor een passend advies!)  Dit kunnen 4 verschillende producten zijn, maar ook 4 producten uit dezelfde productcategorie. Wilt u graag advies bij uw keuze, neemt u dan contact op met onze adviseurs. Als het gaat om bureaustoelen op proef, dan is het aantal te plaatsen stoelen altijd in overleg.
  • Gedurende deze 30 dagen mag u de producten daadwerkelijk gebruiken, in uw eigen werkomgeving, om te ervaren of de producten geschikt zijn voor u.
  • Voor bureaustoelen geldt een proefperiode van 14 dagen.
  • Indien bij gebruik van de producten blijkt, dat er producten zijn die u niet bevallen, kunt u deze aan ons retourneren.
  • Zit-Sta Bureaus zijn uitgesloten van proefplaatsing.

Als het bovenstaande u aanspreekt, kunt u vrijblijvend gebruik maken van een proefplaatsing. Bestel eenvoudig via de website door te klikken op de button PROEFPLAATSING bij het product of PROEFPLAATSING aan te vinken in het winkelmandje bij het desbetreffende product.

 

 

      Uiteraard kunt u ook per email of telefoon een proefplaatsing aanvragen.

Bij bestellingen boven € 25 excl. BTW worden geen verzendkosten gerekend. Stuurt u producten retour en komt daarmee uw uiteindelijke bestelling onder € 25,- excl. BTW, dan worden er verzendkosten in rekening gebracht.

Een proefplaatsing is een speciale service, anders dan het wettelijk retourrecht voor consumenten. Hiervoor gelden daarom mogelijk andere voorwaarden dan gebruikelijk.

Op het retourneren van producten zijn de retourvoorwaarden van toepassing, zoals deze vermeld staan elders op onze website: Retourneren .