ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Numeriek Toetsenbord

Wanneer u regelmatig gebruik maakt van het numerieke gedeelte van uw toetsenbord raden wij u aan om te werken met een los Numeriek Toetsenbord in combinatie met een Mini Toetsenbord .  Een los numeriek toetsenbord verbetert de houding, omdat er met zowel het mini toetsenbord als met de ergonomische muis binnen de comfort zone (schouderlijn) gewerkt kan worden. 

Een los numeriek toetsenbord is ideaal als u regelmatig gegevens moet invoeren in de computer en bijvoorbeeld werkt met spreadsheets en financiële programma's. Dankzij het compacte ontwerp kunt u het numerieke toetsenbord gemakkelijk meenemen. Het numerieke toetsenbord kan er bij gepakt worden als er veel getallen ingevoerd worden en bij andere werkzaamheden kan dit toetsenbord weggelegd worden. Losse numerieke toetsenborden zijn eenvoudig links of rechts van het toetsenbord te gebruiken.

Bekijk hieronder ons assortiment numerieke toetsenborden. 

Waarom een numeriek toetsenbord kopen

Het numeriek gedeelte van een toetsenbord wordt vooral gebruikt bij dataverwerking en administratieve taken. Onderzoek laat echter zien dat 85% van de computergebruikers het numerieke deel van een toetsenbord niet tot nauwelijks gebruikt.


Het numerieke gedeelte zit bij traditionele toetsenborden op de plek waar, vanuit ergonomische oogpunt, eigenlijk de muis hoort te liggen. De Ergonomische Muis  dient u namelijk binnen schouderbreedte te bedienen. Dit is niet mogelijk wanneer u gebruik maakt van een traditioneel toetsenbord.


Easy Ergonomics adviseert om gebruik te maken van een Mini Toetsenbord , aangevuld met een los numeriek toetsenbord. Een numeriek toetsenbord ligt los op het bureau en kan erbij gepakt worden wanneer het nodig is.

Voordelen van een numeriek toetsenbord

Een los numeriek toetsenbord:

  1. Verbetert de houding, omdat er met zowel het toetsenbord als met de muis binnen de comfort zone gewerkt kan worden. Dit kan de kans op RSI klachten  sterk verminderen. Met name mensen met schouderklachten hebben hier baat bij.
  2. Een numeriek toetsenbord is eenvoudig links of rechts van het mini toetsenbord te gebruiken.
  3. Een numeriek toetsenbord is licht, compact en past altijd in een laptoptas.
  4. U kunt een numeriek toetsenbord gemakkelijk aansluiten op uw laptop of pc door middel van de USB aansluiting. Door middel van plug & play is een numeriek toetsenbord snel en makkelijk in te zetten als dat nodig is. Zodra de USB aansluiting in de USB poort van uw laptop of pc zit kunt u het direct gebruiken.
  5. Wanneer u intensief gebruik maakt van een numeriek toetsenbord hebben we numerieke toetsenborden in ons assortiment met extra functies. Zoals bij het S-Board 840 Numeriek Toetsenbord , die een ingebouwde calculator heeft.

Heeft u het numerieke gedeelte niet meer nodig, dan legt u hem gewoon aan de kant.

Advies?

Heeft u persoonlijk advies nodig, neem dan contact op met onze ergonomie adviseurs. Voor een optimale ergonomische werkomgeving, bekijk ook de volgende categorieën: Mini Toetsenbord  , Laptopstandaard   en Documenthouder  .