ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Numeriek Toetsenbord

Wanneer u regelmatig gebruik maakt van het numerieke gedeelte van uw toetsenbord raden wij u aan om te werken met een los Numeriek Toetsenbord in combinatie met een Mini Toetsenbord .  Een los numeriek toetsenbord verbetert de houding, omdat er met zowel het mini toetsenbord als met de ergonomische muis binnen de comfort zone (schouderlijn) gewerkt kan worden. 

Een los numeriek toetsenbord is ideaal als u regelmatig gegevens moet invoeren in de computer en bijvoorbeeld werkt met spreadsheets en financiële programma's. Dankzij het compacte ontwerp kunt u het numerieke toetsenbord gemakkelijk meenemen. Het numerieke toetsenbord kan er bij gepakt worden als er veel getallen ingevoerd worden en bij andere werkzaamheden kan dit toetsenbord weggelegd worden. Losse numerieke toetsenborden zijn eenvoudig links of rechts van het toetsenbord te gebruiken.

Bekijk hieronder ons assortiment numerieke toetsenborden. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 1. Numpad Zwart EW - numeriek toetsenbord
  Excl. BTW € 20,00 Incl. BTW € 24,20

  In verband met een ergonomische werkhouding adviseren wij altijd gebruik te maken van een minitoetsenbord. Een minitoetsenbord beschikt echter niet over een numeriek gedeelte. Als u toch regelmatig gebruik dient te maken van het numeriek gedeelte, adviseren wij een apart numeriek gedeelte te gebruiken. Meer Informatie
 2. UltraBoard 955 Numeric
  Excl. BTW € 44,00 Incl. BTW € 53,24

  Het UltraBoard 955 Numeriek is zeer geschikt als u regelmatig gegevens moet invoeren en veelvuldig werkt met spreadsheets en financiële programma's.

  Dit losse numerieke gedeelte past qua design bij het UltraBoard 950 toetsenbord.

  Meer Informatie
 3. Split Break Numpad met kabel
  Excl. BTW € 34,00 Incl. BTW € 41,14

  Ervaar maximale vrijheid tijdens het typen met het Numpad Break. Je kunt dit numerieke toetsenbord bedienen met je linker- of rechterhand en zelf bepalen waar je het neerlegt op je bureaublad.

  Door het numeriek te bedienen met de hand die niet muist, blijven beide handen tijdens het werk binnen schouderbreedte en verdeel je de belasting over beide handen. Ideaal in combinatie met het Ergo Compact en Split Break toetsenbord. Het ultradunne ontwerp zorgt ervoor dat je pols tijdens het typen in een natuurlijke, platte stand staat. Het speciale schaarmechanisme in de toetsen zorgt voor een lichte toetsaanslag, waardoor je minder kracht nodig hebt om te typen. Het R-Go Numpad bevat een ingebouwde pauze indicator, die met kleursignalen (groen, oranje, rood) aangeeft wanneer het tijd is om je werk te onderbreken.

  Meer Informatie
 4. S-Board 840 Numeriek Toetsenbord - numpad
  Excl. BTW € 44,00 Incl. BTW € 53,24

  Het S-Board 840 Numeriek Toetsenbord is een compact en lichtgewicht numpad. Dit numerieke toetsenbord heeft een fraai design dat past bij S-Board 840 compact keyboard. De S-Board 840 Numeriek bevat maar liefst 26 verschillende toetsen inclusief calculator functie. Meer Informatie
 5. Goldtouch Numpad Zwart - numeriek toetsenbord
  Excl. BTW € 79,00 Incl. BTW € 95,59

  De Goldtouch Numpad kan op iedere computer worden aangesloten en is speciaal ontworpen om productiviteit en comfort te verhogen. Dit numerieke toetsenbord past uitstekend bij het Goldtouch Toetsenbord, maar past uiteraard ook bij alle andere toetsenborden. USB aansluiting. Meer Informatie
 6. Goldtouch Numpad Wit - numeriek toetsenbord
  Excl. BTW € 77,00 Incl. BTW € 93,17

  De Goldtouch Numpad kan op iedere computer worden aangesloten en is speciaal ontworpen om productiviteit en comfort te verhogen. Dit numerieke toetsenbord past uitstekend bij het Goldtouch Toetsenbord, maar past uiteraard ook bij alle andere toetsenborden. USB aansluiting. Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Waarom een numeriek toetsenbord kopen

Het numeriek gedeelte van een toetsenbord wordt vooral gebruikt bij dataverwerking en administratieve taken. Onderzoek laat echter zien dat 85% van de computergebruikers het numerieke deel van een toetsenbord niet tot nauwelijks gebruikt.


Het numerieke gedeelte zit bij traditionele toetsenborden op de plek waar, vanuit ergonomische oogpunt, eigenlijk de muis hoort te liggen. De Ergonomische Muis  dient u namelijk binnen schouderbreedte te bedienen. Dit is niet mogelijk wanneer u gebruik maakt van een traditioneel toetsenbord.


Easy Ergonomics adviseert om gebruik te maken van een Mini Toetsenbord , aangevuld met een los numeriek toetsenbord. Een numeriek toetsenbord ligt los op het bureau en kan erbij gepakt worden wanneer het nodig is.

Voordelen van een numeriek toetsenbord

Een los numeriek toetsenbord:

 1. Verbetert de houding, omdat er met zowel het toetsenbord als met de muis binnen de comfort zone gewerkt kan worden. Dit kan de kans op RSI klachten  sterk verminderen. Met name mensen met schouderklachten hebben hier baat bij.
 2. Een numeriek toetsenbord is eenvoudig links of rechts van het mini toetsenbord te gebruiken.
 3. Een numeriek toetsenbord is licht, compact en past altijd in een laptoptas.
 4. U kunt een numeriek toetsenbord gemakkelijk aansluiten op uw laptop of pc door middel van de USB aansluiting. Door middel van plug & play is een numeriek toetsenbord snel en makkelijk in te zetten als dat nodig is. Zodra de USB aansluiting in de USB poort van uw laptop of pc zit kunt u het direct gebruiken.
 5. Wanneer u intensief gebruik maakt van een numeriek toetsenbord hebben we numerieke toetsenborden in ons assortiment met extra functies. Zoals bij het S-Board 840 Numeriek Toetsenbord , die een ingebouwde calculator heeft.

Heeft u het numerieke gedeelte niet meer nodig, dan legt u hem gewoon aan de kant.

Advies?

Heeft u persoonlijk advies nodig, neem dan contact op met onze ergonomie adviseurs. Voor een optimale ergonomische werkomgeving, bekijk ook de volgende categorieën: Mini Toetsenbord  , Laptopstandaard   en Documenthouder  .