ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Werkplekinrichting

Uw ergonomische werkplek inrichten

De werkplek op kantoor is de afgelopen jaren ontzettend veranderd. De typemachine en vaste telefoon hebben plaats gemaakt voor de computer, laptop, tablet en mobiele telefoon. De werkplekinrichting is mee veranderd. Zo heeft men tegenwoordig niet altijd meer een vaste werkplek, maar zijn we gaan flexwerken, mobiel werken of thuiswerken. Wilt u uw ergonomische werkplek inrichten, maar heeft u behoefte aan meer informatie of persoonlijk advies? Neem contact op met onze adviseurs.

Werkplek thuis inrichten

Tegenwoordig wordt er steeds vaker en intensiever thuis gewerkt. De ergonomische inrichting van de werkplek thuis wordt echter vaak over het hoofd gezien. Regelmatig wordt thuis niet op een vaste plek aan een bureau gewerkt, maar gewisseld tussen de keukentafel, bureau of de bank. Ook wanneer u niet geen vaste werkplek heeft, is het belangrijk om ergonomisch verantwoord te werken. U kunt dit doen door gebruik te maken van ergonomische hulpmiddelen en goed te letten op uw zit- en werkhouding. Easy Ergonomics biedt een ruim assortiment hulpmiddelen die licht en compact zijn, en daardoor ideaal voor werkplek inrichting thuis. Een inklapbare Laptopstandaard , Mini Toetsenbord  en Ergonomische Muis  kunnen gemakkelijk worden verplaatst en opgeborgen en zijn goede hulpmiddelen om de werkplek ergonomisch in te richten.

Easy Ergonomics helpt u bij ergonomische werkplekinrichting

Easy Ergonomics is al ruim 10 jaar leverancier van ergonomische producten voor de computerwerkplek. Iedere computergebruiker is anders of heeft andere wensen, daarom krijgt u van onze specialisten altijd een advies op maat, geheel passend bij uw situatie. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreid ergonomisch advies over de werkplekinrichting en voor een specialistisch werkplekonderzoek door een deskundige bedrijfsfysiotherapeut. Neem gerust telefonisch contact met ons op of neem contact met ons via e-mail of de online chat.  Meer weten over ergonomische hulpmiddelen voor de thuiswerkplek? Vraag vrijblijvend of vraag een Kosteloze Proefplaatsing  aan.