ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Bakker Elkhuizen

In deze groep vindt u alle producten van Bakker Elkhuizen die wij standaard in ons assortiment hebben zitten. De producten van BakkerElkhuizen zijn door wetenschappelijk onderzoek onderbouwd. Deze onderzoeken leveren high-end producten op die aantoonbaar voor een hogere productiviteit van de gebruiker zorgen.

Hieronder vindt u onder andere de Bakker Elkhuizen laptop stand Q-330, mini toetsenborden zoals de Bakker Elkhuizen s-board 840 en documenthouders zoals de Bakker Elkhuizen Flexdesk 640 . Zoekt u een ander Bakker Elkhuizen product dat niet op onze website staat, neemt u dan even contact op. Wij helpen u graag persoonlijk verder!

Bakker Elkhuizen Toetsenbord

Het bedrijf BakkerElkhuizen produceert hoogwaardige ergonomische mini toetsenborden voor de computerwerkplek. Een Bakker Elkhuizen toetsenbord is licht, compact en heeft een prachtig design. Een mini toetsenbord mist het numerieke gedeelte. Hierdoor kan de muis dichterbij het toetsenbord worden geplaatst. Uit onderzoek is gebleken dat 90% van de computergebruikers het numeriek gedeelte van het toetsenbord niet of nauwelijks gebruikt. Met een mini toetsenbord kunt u comfortabeler werken, omdat het de reikafstand naar de muis verlaagt (Cook C, et al., 1998). Het verlaagt hierdoor de belasting van de onderarmen en de schouder.  

Bakker Elkhuizen S-board 840

Het S-Board 840 Mini Toetsenbord heeft een mooi design en is zowel geschikt voor PC als laptopgebruik. Dit mini toetsenbord is zeer compact en daardoor gemakkelijk mee te nemen in iedere laptoptas. Dankzij het schaarmechanisme heeft het S board 840 een lichte toetsaanslag. In combinatie met een laptopstandaard en een ergonomische muis beschikt u met een Bakker Elkhuizen S-Board 840  over een ergonomische mobiele werkplek. Ideaal als u vaak op bezoek gaat bij klanten of veelvuldig mobiel werkt.

Bakker Elkhuizen Laptopstandaard

Met een Bakker Elkhuizen Laptopstandaard verhoogt u het beeldscherm van de laptop en verkleint u de kijkafstand. Hierdoor is er veel minder nekbelasting en kan er veel comfortabeler worden gewerkt. Een ergonomische laptophouder met een documenthouder verhoogt ook nog eens de productiviteit. Easy Ergonomics heeft diverse Bakker Elkhuizen Laptopstandaarden in haar assortiment, zoals de Ergo-Q 330 Laptopstandaard  en Ergo-Q 220 Laptopstandaard  en Ergo-Q 260 .