ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Ergo-Q 160 Laptopstandaard

Artikelnummer
LS031

De Ergo-Q 160 laptopstandaard biedt de best mogelijke ondersteuning voor jouw mobiele beeldschermwerk in een exclusief design. Het hoogwaardige aluminium sandwichmateriaal in meerdere lagen maakt hem zeer stabiel en onverwoestbaar. Een compact formaat, magneetsluiting en een zeer gering gewicht maken de laptopstandaard bij uitstek geschikt voor mobiel werken. De Ergo-Q 160 is geschikt voor vrijwel elk formaat laptop (tot 17 inch) en werkt ook voor tablets en mobiele schermen.

Lees meer...
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Excl. BTW € 69,99 Incl. BTW € 84,69
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Opvouwbaar & lichtgewicht
  • hoogwaardige, lichtgewicht aluminiumr
  • Goede kwaliteit, modern design
OMSCHRIJVING

Details

De Ergo-Q 160 laptopstandaard biedt de best mogelijke ondersteuning voor jouw mobiele beeldschermwerk in een exclusief design.

Het hoogwaardige aluminium sandwichmateriaal in meerdere lagen maakt hem zeer stabiel en onverwoestbaar.

Een compact formaat, magneetsluiting en een zeer gering gewicht maken de laptopstandaard bij uitstek geschikt voor mobiel werken.

De Ergo-Q 160 is geschikt voor vrijwel elk formaat laptop (tot 17 inch) en werkt ook voor tablets en mobiele schermen.

Een snelle setup is gegarandeerd, met vijf niveaus voor de hoogte-instelling. Voortaan werk je in een gezondere houding met de Ergo-Q 160 laptopstandaard en til je je laptopscherm op tot de optimale hoogte en kijkhoek.

Om ervoor te zorgen dat de Ergo-Q 160 laptopstandaard tijdens transport altijd goed beschermd blijft, wordt deze gekeverd met een mooie, solide beschermhoes.

SPECIFICATIES

Specificaties

Opvouwbaar Ja
Met documenthouder Nee
Formaat laptop 12 inch, 13 inch, 14 inch, 15 inch, 16 inch
Aantal standen 5
Afmeting opgevouwen 266mm x 215mm x 7,5mm
Breedte 215 mm
Diepte 266 mm
Gewicht 265 gr
Hoogte 7,5 mm
Materiaal Lichtgewicht Aluminium
Max. draagvermogen -
Kleur mat grafiet
ADVIESPAGINA

Juiste houding laptopstandaard

Het laptopgebruik neemt steeds meer toe. Steeds meer mensen verkiezen een laptop boven een desktop computer. Het nadeel van een laptop is dat de instelbaarheid zeer beperkt is, doordat het scherm niet onafhankelijk van het toetsenbord in hoogte of diepte versteld kan worden. Door deze beperkte instelbaarheid is het vaak niet mogelijk om een ergonomisch verantwoorde houding aan te nemen.

De eerste illustratie laat duidelijk zien wat het probleem is van de beperkte instelbaarheid van de laptop.

1. Doordat het beeldscherm te laag ingesteld staat, dient u voorover te buigen. Dit zorgt voor belasting aan rug en nek.
2. Rechtop zitten zorgt ervoor dat de kijkafstand tot het beeldscherm groot is, waardoor lezen bemoeilijkt wordt. Hierdoor dienen uw ogen een te grote inspanning te leveren waardoor hoofdpijn kan ontstaan.


Het gebruik van een Laptopstandaard  is een eenvoudige oplossing om bovengenoemde problemen te voorkomen of op te lossen. Door het gebruik van een laptopstandaard is het wel noodzakelijk om een losse muis te gebruiken in plaats van het geïntegreerde touchpad van de laptop én tevens dient er een apart toetsenbord gebruikt te worden, bij voorkeur een minitoetsenbord.

Voordelen:

- Brengt uw laptop beeldscherm op de juiste hoogte
- Creëert een ergonomische houding
- Past uw laptopwerkplek aan volgens ARBO wetgeving
- Voorkomt nekklachten
- Voorkomt rugklachten

PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS