Zit Sta Bureau's

Arbo-specialisten adviseren steeds vaker het gebruik van Zit Sta Bureau. Een zit-sta bureau resulteert in meer variatie in de werkhouding gedurende de dag. Meerdere onderzoeken laten zien dat werken achter een zit sta bureau leidt tot minder klachten in de rug, nek en schouders in vergelijking tot werken achter een bureau waaraan uitsluitend zittend gewerkt kan worden. Bijkomend voordeel van het afwisselen tussen staand en zittend werken is dat de concentratie langer op een hoog peil kan blijven en zo ook de werkprestatie tijdens beeldschermwerk kan verbeteren.

Easy Ergonomics adviseert om zoveel mogelijk af te wisselen tussen staand werken, zittend werken en beweging. In het merendeel van de gevallen is dat een kwestie van een aantal kleine aanpassingen van de ergonomische werkplek. Denk hierbij aan een Zit Sta Bureau Ergonomische bureaustoel en Voetenbank .  Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een sta bureau of een ander ergonomische hulpmiddel, maar heeft u behoefte aan meer advies? Neemt u gerust contact op met onze adviseurs. 

Zit Sta Bureau kopen

Wilt u een zit sta tafel kopen, maar heeft u behoefte aan meer advies? Neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers.

Easy Ergonomics adviseert bij (beginnende) RSI klachten  het gebruik van een bureaustoel , ergonomische muis  en ergonomisch toetsenbord