Armsteun

De armsteun biedt constante ondersteuning aan de arm tijdens computerwerk. De spieren worden op deze manier minder belast en vervelende klachten, als RSI of arm- en schouderpijn, worden voorkomen/verminderd. Daarnaast creëert u ook extra ruimte op uw werkplek. U kunt met een armsteun comfortabel en langer doorwerken zonder last te krijgen van vervelende klachten door overbelasting.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Ergonomische armsteun

Langdurig werken in een verkeerde houding kan zorgen voor extra belasting aan de arm-, schouder- en nekspieren. Het is belangrijk dat uw armen kunnen rusten op de armsteunen van uw bureaustoel, zodat spanning op armen en schouders wordt beperkt.

 

Heeft uw bureaustoel geen armleggers, dan raden wij een armsteun aan. Armsteunen zijn eenvoudig aan uw bureaublad te bevestigen en ondersteunen uw armen tijdens het computergebruik. Bij serieuze schouderklachten is een Ergorest  een ideaal product. Deze armsteun ondersteunt de arm continue tijdens het computerwerk en elke beweging die u maakt.

 

Armsteun kopen

Wilt u een armsteun kopen? Easy Ergonomics heeft diverse armsteunen, die ervoor zorgen dat u optimaal kunt werken. Heeft u vragen of wilt u advies, neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers.

 

Easy Ergonomics adviseert bij (beginnende) RSI klachten het gebruik van een polssteun , muismat en armsteun