ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Armsteun

Langdurig werken in een verkeerde houding kan zorgen voor extra belasting aan de arm-, schouder- en nekspieren. Bij het werken achter uw computer en het creëren van een ergonomische zithouding is het is belangrijk dat uw armen kunnen rusten op de armsteunen van uw bureaustoel. Op deze wijze wordt de spierspanning op armen en schouders beperkt. Als de armleggers van uw bureaustoel goed instelbaar zijn, raden we aan deze te gebruiken.  Heeft uw bureaustoel geen armsteunen, dan raden wij een externe ergonomische armsteun aan.

Ergonomische armsteunen voor de kantoorwerkplek bieden u een goede ondersteuning van armen en polsen tijdens computerwerk. Met een armsteun ontlast u de druk op armen, nek en schouders tijdens toetsenbord- en muisgebruik en kunt u RSI klachten voorkomen. Daarnaast creëert u met een armsteun beduidend meer werkruimte op uw bureaublad. U kunt met een armsteun comfortabel en langer doorwerken zonder last te krijgen van vervelende klachten door overbelasting.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Ruim assortiment armsteunen

Easy Ergonomics heeft diverse armsteunen in het assortiment:

  • Easy Armsteun : deze armsteun is eenvoudig aan uw bureau te bevestigen zonder gaten te boren of schroeven te gebruiken. Deze armsteun is tevens geschikt voor hoekoplossingen. De Easy Armsteun is afgewerkt met een bovengedeelte gemaakt van lycra met foamvulling of van kunstleer met foamvulling.
  • Ergorest : Met een Ergorest armsteun ondersteunt u uw arm en ontlast u uw schouder bij het werken achter de computer. Deze armsteun wordt met een klem aan het bureau bevestigd en is met drie scharnierpunten heel soepel in het horizontale vlak - in alle richtingen - beweegbaar. De Ergorest armsteun is tevens eenvoudig in hoogte instelbaar. Deze armsteun ondersteunt de arm continue tijdens het computerwerk en elke beweging die u maakt. Lichamelijke klachten, zoals schouderklachten, kunnen verminderen of zelfs voorkomen worden. 


Easy Ergonomics adviseert bij (beginnende) RSI klachten het gebruik van een PolssteunMuismat  en Armsteun .


Armsteun kopen

Easy Ergonomics biedt diverse ergonomische producten voor de computerwerkplek. Wij staan met plezier klaar voor onze klanten en  zoeken graag samen met u naar de juiste oplossing voor ergonomische problemen in de computerwerkomgeving. Bent u op zoek naar een armsteun of wilt u graag vrijblijvend een armsteun uitproberen? Neem dan contact op met onze adviseurs of vraag een proefplaatsing aan. U kunt dan 21 dagen vrijblijvend één of meerdere producten uitproberen in uw eigen werkomgeving.

 

Over Easy Ergonomics

Easy Ergonomics is gespecialiseerd in ergonomische hulpmiddelen voor de computerwerkplek en adviseert en verkoopt zowel aan bedrijven als aan particulieren. Wij bieden onder andere Ergonomische Muizen , Ergonomische (mini-) Toetsenborden , Documenthouders , Laptopstandaarden , Monitorarmen  en CPU houders , om uw computerwerkplek  te verbeteren, de productiviteit te verhogen en lichamelijke klachten te voorkomen, te verminderen of te verhelpen.