Oyster Mouse

De Oyster Mouse heeft de unieke eigenschap dat de verticale stand van de muis in verschillende posities ingesteld kan worden. Daarnaast is de Oyster Mouse zowel geschikt voor linkshandig als rechtshandig gebruik. Hierdoor is de Oyster Mouse voor veel verschillende gebruikers een geschikte oplossing om RSI klachten  te voorkomen of verhelpen.

Over de Oyster Mouse

De OysterMouse lijkt op de traditionele computermuis, maar kan in iedere gewenste verticale stand gezet worden om de juiste houding voor de hand en de pols te creëren. De palm van de hand rust op de rug van de muis waardoor de hand en de pols automatisch een neutrale, licht hellende positie aannemen. Spierspanning in hand, pols en onderarm zal hierdoor afnemen. Deze Ergonomische Muis  is geschikt om rechts- en linkshandig werken af te wisselen. De Oyster Mouse is ook zeer geschikt voor flexwerkplekken, met meerdere gebruikers. Elke gebruiker kan de muis naar eigen wens instellen en direct aan de slag.

 

Winnaar 2011 Ergonomic Award (NECE USA)

De Oyster Mouse kunt u gebruiken om RSI klachten te voorkomen of te verhelpen. De hand ligt ontspannen op de muis en door het hellend vlak neemt de spierspanning in de arm, pols en hand af. Dit draagt bij aan een optimale werkhouding.