ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Laptopsteun

Maak gebruik van een laptopsteun in combinatie met een Mini Toetsenbord  en Ergonomische Muis  en werk op een ergonomische verantwoorde manier achter een laptop. Bent u op zoek naar een steun voor uw laptop? Bekijk dan ons ruime assortiment kwalitatief hoogwaardige laptopstandaarden  en profiteer van de scherpste prijzen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Laptopsteun Bureau

Werken met een laptop kan klachten veroorzaken aan de ogen, de polsen, de nek en de rug. Deze klachten worden o.a. veroorzaakt door het beeldscherm wat vast zit aan het toetsenbord, en deze niet onafhankelijk zijn in te stellen van elkaar. Met een laptopsteun kunt u uw laptop in een hoogte verstelbare standaard plaatsen. Het scherm komt daarmee op ooghoogte, zodat u in een juiste zithouding kunt werken. Met een laptopsteun kunt u het beeldscherm op de gewenste hoogte instellen. Zo wordt belasting aan de rug, nek en ogen voorkomen.

Een ergonomische laptopsteun bevordert productiviteit

Met behulp van een laptop steun verhoogt u het beeldscherm van de laptop en verkleint u de kijkafstand. Hierdoor is er veel minder nekbelasting en kan er veel comfortabeler worden gewerkt. Een laptop in combinatie met een Laptopstandaard , Ergonomische Muis  en Mini Toetsenbord  levert ruim 20% verbetering in comfort en 30% minder nekbelasting op. Onderzoek toont dat de productiviteit 15% hoger wordt. 

Wilt u een laptopsteun kopen?  

Easy Ergonomics streeft naar 100% klanttevredenheid. Wij bieden onze klanten daarom de mogelijkheid om onze producten gedurende 21 dagen vrijblijvend uit te proberen middels een Proefplaatsing. Deze producten kunt u testen op uw eigen computerwerkplek, in uw eigen omgeving. Wilt een laptopsteun uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan! Een proefplaatsing is een extra service met een aantal voordelen voor u. Meer informatie over het aanvragen van een proefplaatsing vindt u op hier .

Waarom online bestellen bij Easy Ergonomics?

Easy Ergonomics is al ruim 10 jaar dé specialist in ergonomische producten. Wij stellen de klant centraal. Elke dag staan wij klaar voor onze klanten en  zoeken wij samen naar de juiste oplossing voor ergonomische problemen in de computerwerkomgeving. Wij willen ervoor zorgen dat u en uw collega’s gezonder, prettiger en efficiënter kunnen werken.