ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Neo-Flex LCD Arm

Artikelnummer
MA010
De Neo-Flex™ LCD Arm is de perfecte accessoire om volledige flexibiliteit aan uw LCD monitor toe te voegen. Het gestroomlijnde ontwerp bespaart u bureauruimte en stelt u in staat gemakkelijk de hoogte van uw monitor in te stellen. Gemakkelijk in hoogte verstelbaar en 360 graden draaibaar.
Lees meer...
Verwachte levertijd: 1 tot 2 weken
Excl. BTW € 89,00 Incl. BTW € 107,69
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Geschikt voor 1 monitor t/m 8 kilo
  • In hoogte en diepte verstelbaar
  • Stijlvol design
OMSCHRIJVING

Details

De Neo-Flex™ LCD Arm is de perfecte accessoire om volledige flexibiliteit aan LCD monitor toe te voegen.

Het gestroomlijnde ontwerp bespaart u bureauruimte en stelt u in staat gemakkelijk de hoogte van uw monitor in te stellen. Met één druk op de knop stelt u de kijkhoogte in en vergroot u uw kijkcomfort, vermindert u hinderlijke spiegeling en toont u gemakkelijk uw scherm aan een ander.

Om de hoogte van uw monitor in te stellen, druk de knop aan de zijkant van de arm in met één hand, ondersteun de monitor met uw andere hand en beweeg de monitor omhoog of omlaag. Laat de knop los wanneer u de voor u ideale positie heeft bepaald. De Neo-Flex™ LCD Arm is ideaal voor op kantoor of thuis, en in situaties waar meerdere mensen dezelfde monitor gebruiken.

De Neo-Flex LCD Arm wordt geleverd met bureauklem en bladdoorvoer.

SPECIFICATIES

Specificaties

Aantal monitoren 1 monitor
Bereik bladdoorvoer 5 cm
Bereik bureauklem 4,6 cm
Diepte instelling max 49 cm
Flexplek (gasveer) Nee
Kantelen 180º
Max. gewicht monitor 8,2 kg
Max. hoogte 42 cm
Max. monitorgrootte 22 inch
Montage Bureauklem, Bladdoorvoer
Roteren 360º
VESA afmeting 75 x 75 mm, 100 x 100 mm
Kleur Zilver
Zwenken 180º
ADVIESPAGINA
PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS